Sanomat S-serie slagroomautomaten

Sanomat S5 Slagroomautomaat

Merk:

Sanomat

Model:

S-serie

Status:

Nieuw

Vanwege het innovatieve touchscreen en het moderne design in combinatie met de ruime binnenafmetingen is de nieuwe Sanomat S-Serie voor allerlei bedrijven in de horeca-, bakkerij- en supermarktsector geschikt. Het innovatieve touchscreen maakt dat eventuele bedieningsproblemen tot het verleden horen en zorgt zodoende voor een ongekend groot gebruiksgemak.

 

Dankzij dit touchscreen communiceert de Sanomat S5 in duidelijke taal met de gebruiker: het display toont de huidige temperatuur, waarschuwt bij temperatuuroverschrijdingen en geeft automatisch reinigingsinstructies. De gebruiker wordt in feite bij de hand genomen en geholpen bij de bediening van de slagroomautomaat.

 

 

De Sanomat S2 is uitgerust met een roomreservoir met een inhoud van 2 liter. De Sanomat S5 en de S10 beschikken over roomreservoirs van 5 en resp. 10 liter. Daarnaast zijn deze slagroomautomaat te gebruiken met Bag-in-Box systemen van maximaal 10 liter. De modellen beschikken over drie door de gebruiker in te stellen potietoetsen, een handtoets en een continutoets. Optioneel is de slagroomautomaat uit te rusten met een voetschakelaaraansluiting.

Woertman Nederland BV

Adres

4e Garnizoensdok 8

3439 JD

Nieuwegein

Telefoon

030-6084141

E-mail

info@woertman.nl

Website

www.woertman.nl

Ga naar bedrijfsprofiel