Ontwerp, realisatie en bouwbegeleiding van horecaprojecten

Status:

Nieuw

Art 2 Go Interieurprojecten ontwerpt en realiseert horeca-interieurs in elke denkbare uitstraling. Alles is mogelijk: Van gezellige brasserie tot een modern sushi concept. Art2Go Interieurprojecten vertaalt ideeen in een uitvoerbaar, functioneel en duurzaam design. Men helpt de klanten graag bij de bouwbegeleiding om de gehele realisatie en aansturing van andere aannemers soepel te laten verlopen en tot het beste eindresultaat te brengen.

.Art2Go Interieurprojecten adviseert en ontwerpt vanuit een bestaand of leeg pand een compleet indelingsplan. De ideeen en eisen van de opdrachtgever worden vertaald in een uitvoerbaar, functioneel en duurzaam design. Elk interieurontwerp wordt verduidelijkt met mood-boards, plattegronden en aanzichttekeningen. Ook kan de ruimte desgewenst in 3D worden gevisualiseerd om zo een duidelijk beeld te krijgen van het ontwerp.

 

Wanneer de ideeen tot een definitief ontwerp zijn uitgewerkt kan het traject worden gestart vanaf de tekentafel tot de daadwerkelijke realisatie. Art2Go neemt graag de bouwbegeleiding op zich zodat het gehele proces van de bouw of verbouw soepel verloopt.

 

Art 2 Go

Adres

Smederijstraat 17

5111 PT

BAARLE NASSAU

Telefoon

013-5070757

E-mail

info@art2gointerieurprojecten.nl

Website

www.art2gointerieurprojecten.nl

Ga naar bedrijfsprofiel