Horeca overkapping voor meer omzet en lagere kosten op uw terras

Restaurant Old Dutch te Rotterdam

Merk:

Biossun

Model:

Type 120, Type 180 of Type 230

Status:

Nieuw

Prijs:

De prijs hangt af van model en formaat van uw overkapping

Levering:

Levering inclusief inbedrijfstellen en instructie

De lamellen overkapping van Biossun is door haar functionaliteiten de meest geschikte overkapping voor de Horeca om uw gasten bij elk weertype te laten genieten op uw terras. Hierdoor ziet u de omzet stijgen terwijl door het gebruiksgemak de kosten op uw terras dalen.

 

Onderscheidend zijn verder de grote overspanningen die mogelijk zijn, de mogelijkheid van geïntegreerde (sfeer-)verlichting en de duurzaamheid. Daarbij is de Biossun overkapping bestand tegen windsnelheden tot 200 km/per uur en 170 ml. regen per uur.

De vorm van de lamellen maakt de Biossun overkapping bijzonder. Hierdoor kunt u voor uw gasten een beschermde omgeving aanbieden waardoor zij aangenaam op uw terras kunnen zitten in de zon, in de regen, in de schaduw en op een (natuurlijke wijze) gekoeld terras bij warm weer. Ook vlakke lamellen zijn echter mogelijk. Door accessoires toe te voegen als verlichting, screens, verwarming en andere kunt u tot 's avonds laat en het hele jaar door van uw terras gebruik maken.

 

Guido van den Berg is afkomstig uit de horeca en kan u goed adviseren over optimalisatie van uw terras. De installatie gebeurt met behulp van erkende regionale Biossun-dealers die ook de service achteraf verlenen.

OutMore bv

Adres

Nieuwlandsedreef 83

3824 PZ

Amersfoort

Telefoon

033-2855204 of 06-46

E-mail

guidovandenberg@outmore.eu

Website

www.outmore.eu

Ga naar bedrijfsprofiel