Nieuws

Sligro Terneuzen heropent

(07-11-2018)

Donderdag 15 november wordt de volledig verbouwde Sligro-vestiging in Terneuzen heropend. Roberta Pagnier (presentatrice 24Kitchen), Kees Kiestra (directeur Sligro zelfbedieningsgroothandels) en Jurgen Bracke (vestigingsdirecteur Sligro Terneuzen) verrichten gezamenlijk de officiële openingshandeling.

Voor de openingsdag is een inspirerend programma samengesteld met kookdemonstraties, proeverijen, workshops, outdoor cooking, foodtrucks en nog veel meer. TV-koks, topchefs uit de regio, leveranciers, vakspecialisten en onze beste wijnhuizen komen naar Terneuzen. Er worden masterclasses gegeven door onder andere Edwin Vinke** van De Kromme Watergang in Hoofdplaat, Eric van Bochove* van ‘t Vlasbloemeken in Koewacht, Francois de Potter* van La Trinité in Sluis en tv-kok Roberta Pagnier van 24Kitchen en Koffietijd.

Terneuzen

Sligro Terneuzen is centraal gelegen in de uitgestrekte regio Zeeuws-Vlaanderen. Van hieruit zijn wij in staat om een groot gebied, waaronder een deel van België, te bedienen. Het prachtige landschap, de grote kuststreek en de vele recreatiemogelijkheden zorgen ervoor dat de tophoreca hier rijk is vertegenwoordigd. Vele foodprofessionals en bedrijven uit de regio zijn sindsdien kind aan huis. En nu mag Terneuzen kennismaken met een vernieuwde Sligro. De afgelopen periode is de vestiging compleet verbouwd. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn. Het assortiment is flink uitgebreid met onder meer dagverse AGF, kaas, zuivel en een uitgebreid diepvriesassortiment met vlees, wild en gevogelte, vis brood en banket. Een ‘must see’ voor iedere ondernemer in de regio.

Restaurantactie

Voor heerlijk uit eten is Terneuzen en omgeving erg geschikt. De omgeving biedt een heleboel culinaire mogelijkheden. Restaurants, bistro’s, eetcafés, grandcafés. Ter gelegenheid van de opening organiseert Sligro samen met zo’n 28 restaurants in de regio een heerlijke spaaractie. Bij iedere besteding van € 100 bij Sligro Terneuzen, ontvangt de klant een spaarzegel. Met vier zegels is de spaarkaart vol en bij Sligro Terneuzen in te wisselen voor een dinercheque van € 25.

www.restaurantactie.sligro.nl/terneuzen