Nieuws

Stijging op alle fronten voor Gastvrij Rotterdam

(27-09-2018)

14.264 vakprofessionals bezochten deze editie van Gastvrij Rotterdam

Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam kende net als bij vorige edities een stijging op alle fronten. Met 450 exposanten en 150 prestigieuze wedstrijden, uitreikingen, proeverijen, masterclasses en demonstraties werden wederom records gebroken. Maar liefst 14.264 vakprofessionals passeerden de toegangspoorten van Gastvrij Rotterdam in Rotterdam Ahoy, een stijging van maar liefst 12%.

Bezoekers konden zich drie dagen lang oriënteren op de belangrijkste ontwikkelingen op horecagebied. De kwaliteit van het ruime aanbod was opnieuw hoger en een goede afspiegeling van de op volle toeren draaiende horecabranche. Ook het aantal vierkante meters beursoppervlakte breidde zich uit naar maar liefst vijf goedgevulde beurshallen. De ruimte werd benut door een grote diversiteit aan leveranciers van food en non-food, waarvan vele met primeurs en noviteiten.

Hoogwaardig programma

Gastvrij Rotterdam presenteerde verschillende themapleinen en een hoogwaardig programma verspreid over drie beursdagen waarin meerdere sterrenchefs acte de présence gaven. Ook kende de horecavakbeurs veel nieuwe initiatieven en finales, zoals The Green House pop-up restaurant, de uitreikingen van de AD Gouden Pollepels, de inauguratie van de eerste SVH Meesterhorecaondernemer, de strijd om Het Glazen Kalf, de eerste editie van de interland tussen Nederland en België om de PalingBokAal, Entree’s Best Barista competitie, een FoodIntro LIVE Paviljoen en een heuse Stage of Spirits.

De zevende editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 23 tot en met woensdag 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy.

www.gastvrij-rotterdam.nl