Nieuwe ontwikkelingen in de automatisering van o.a. horecabedrijven volgen elkaar in een snel tempo op. Het is voor horeca ondernemers vaak een hele puzzel de juiste keuzes te maken uit het brede aanbod aan horeca afrekensystemen en kassa's.  De keuze is vooral afhankelijk van het type horeca bedrijf, de bedrijfsformule, de grootte en uiteraard de omzet.

In het dossier automatisering proberen wij horeca ondernemers te helpen met het maken van de juiste keuzes. U vindt op onze site uiteraard informatie over software programma’s  die ook voor de horeca zeer geschikt zijn. En natuurlijk over hardware als horeca kassa’s, handhelds en muzieksystemen.  Ook aan oproep- en reserveringssystemen wordt de nodige aandacht besteed.

Uiteraard komt ook drank- en tapautomatisering aan bod. Een geautomatiseerde tapinstallatie is niet alleen voor horecabedrijven met  een grote drankomzet interessant. Ook voor kleinere horecabedrijven is het automatiseren van de drankuitgifte in veel gevallen al snel zeer rendabel.