Rubriek: Automatisering

Bastion Hotels kiest Mews als cloudsoftware voor hun 30+ hotels

Mews, de toonaangevende hospitality cloud met een marktaandeel van bijna 20% in Nederland, is gekozen door Bastion Hotels om hun snelgroeiende nationale hotelketen te ondersteunen. Bastion Hotels beheert 34 hotels over heel Nederland, waarvan 33 onder het merk Bastion en één Best Western Hotel. Het merk verwelkomt gasten al sinds de jaren ’80 en staat in het hele land bekend om hun warme gastvrijheid met betrouwbare kwaliteit.

“Het was tijd om de overstap te maken naar een cloud-native PMS en alle extra voordelen te ontdekken die dit met zich meebrengt voor ons personeel en onze gasten”, zegt Dave Pieters, CEO van Bastion Hotels. “Bastion Hotels bevindt zich in een overgangsfase naar een meer op technologie gerichte bedrijfsvoering, waarbij de gastervaring verder wordt geoptimaliseerd. Hierna zullen we onze operationele processen verder verfijnen en stroomlijnen. Mews kwam naar voren als de oplossing om onze bedrijfsvoering te vernieuwen, terwijl de gast centraal blijft staan in onze hotels.”

Schaalbaar hotelbeheer

Het is belangrijk dat het team hun activiteiten soepel kan uitvoeren vanuit het hoofdkantoor in Utrecht. Mews Multi-Property biedt schaalbaar hotelbeheer voor ketens en groepen. Gecentraliseerd gebruikersbeheer maakt het eenvoudig om functies en bevoegdheden in het hele bedrijf te beheren, terwijl single sign-on (SSO) ervoor zorgt dat alle werknemers zich veilig bij Mews aanmelden, of ze nu op locatie, op het hoofdkantoor of onderweg zijn. De unieke manier van werken bij Bastion Hotels en de ervaring met hotelgroepen helpt Mews om het product naar een nog hoger niveau te tillen.

“Het is geweldig om te zien dat steeds meer grote, gevestigde horecamerken zoals Bastion Hotels de vernieuwende kracht van Mews erkennen,” zegt Matt Welle, CEO van Mews. “We zijn heel enthousiast om met hun fantastische team samen te werken en voor bijzondere ervaringen te zorgen voor hun talloze gasten in heel Nederland.”