Rubriek: Automatisering

Bilderberg hotels zien indrukwekkende resultaten met hospitality cloud Mews

Mews, de toonaangevende hospitality cloud die verkozen is tot World’s Best PMS, is door Bilderberg gekozen om bij te dragen aan hun gedurfde visie van onvergetelijke hotelverblijven. Met twaalf hotels op prachtige locaties in Nederland en Duitsland gaat Bilderberg, geëxploiteerd door Event Hotels, voor moderne luxe voor moderne gasten.

Deze hotels zijn te vinden in zowel bruisende stadscentra als serene groene omgevingen en zijn daarom ook ideaal voor unieke trouwlocaties en bijvoorbeeld teamretraites. “Vanaf ons demogesprek tot de onboarding was onze ervaring met Mews fantastisch”, aldus Gerald Scheurmann-Kettner, CIO bij Event Hotels. “We zijn zeer ambitieus en we realiseerden ons al snel dat het gebruik van flexibele technologie waarbij mensen centraal staan de beste manier is om te groeien, efficiënter te werken én gasten blij maken.”

Indrukwekkende resultaten

Op dit moment maken twee Bilderberg-hotels in Nederland gebruik van Mews: Groot Heideborgh en Hotel ‘T Speulderbos in Garderen. De implementatie van de resterende tien hotels zal tot maart 2024 doorgaan. Het eerste hotel dat live is gegaan met Mews ziet al fantastische resultaten: 22% van de check-ins gaan online,100% adoptie van Mews Payments en een chargeback-percentage van 0,02%, wat ongeveer vijfentwintig keer onder het gemiddelde in de branche ligt.

“Het is geweldig om te zien dat Bilderberg zulke indrukwekkende resultaten behaalt. Bovendien is het prachtig om te horen hoe dol hun medewerkers  zijn op Mews”, zegt Richard Valtr, oprichter van Mews. “Deze indrukwekkende toewijding aan het transformeren van hun bedrijfsvoering en het versterken van het team door middel van bijna onzichtbare hoteltechnologie is een grote stap in de richting van user disengagement.”

www.mews.com