Rubriek: Terras

Continue innovatie bij Belgische parasolfabrikant Prostor

Het Belgische parasolmerk Prostor is blij weer terug te zijn op EquipHotel 2022. De beurs wordt van 6 tot en met 11 november gehouden in Parijs. Prostor is gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van innovatieve parasolsystemen en biedt oplossingen aan voor zowel kleine als grote horecaterrassen. Alles is er op gericht dat de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk benut wordt. 

Prostor presenteert op de beurs haar uitgebreide assortiment parasols en laat nieuwe oplossingen zien voor volgende zomer. “We kijken enorm vooruit en bereiden ons voor op de toekomst,” vertelt Sofie Brutsaert, CEO van Prostor. “Prostor verhuist in 2023 naar een nieuwe locatie en we zijn ervan overtuigd dat we dan de zaken nog efficiënter kunnen aanpakken, een nog betere service kunnen bieden en ons echt kunnen focussen op continue productontwikkeling.”

One Move System: Bekroond ontwerp

De Prostor P8 won tijdens de 2020-editie van EquipHotel de Innovation Award. Dankzij het gepatenteerde One Move System was de P8 parasol de winnaar in de categorie “Design Wellbeing”. Met het One Move-systeem kunnen gebruikers de parasol eenvoudig openen met behulp van slechts een vingertop. “Tijdens het ontwerp van de P8 was de gebruiksvriendelijkheid erg belangrijk. De gebruiker staat centraal in ons proces. Zelfs tafels en stoelen kunnen op hun plaats blijven tijdens het openen en sluiten van de parasol,” legt Sofie Brutsaert uit.

www.prostor.be