Rubriek: Terras

Fraaie en comfortabele nieuwe terrasstoelen in 2020 collectie Okido

Voor het terrasseizoen 2020 heeft Okido een gevarieerde en fraaie collectie terrasmeubilair samengesteld. Hierbij staan comfort en functionaliteit voorop. Het terras is immers de ultieme blikvanger voor iedere horecagelegenheid. Okido heeft voor het nieuwe seizoen een aantal mooie, comfortabele stoelen aan de collectie toegevoegd.

De stoel Loft is een trendy kunststof stoel die ieder terras een mooie uitstraling zal geven. De stoel is stapelbaar en leverbaar in vijf hippe kleuren: olijfgroen, donkergrijs, taupe, zwart en wit. Terrasstiel Loft is geschikt voor binnen en buiten.

Blikvangers nieuwe terrasseizoen

De aluminium stoelen Faya en Milena zijn de blikvangers binnen de 2020 collectie. Deze beschikken over een hoogwaardig rattan vlechtwerk en zijn stapelbaar. De stoelen zijn leverbaar in de populaire bamboe kleur. De stoel Madrid is met zijn moderne uitstraling niet meer weg te denken uit de collectie en is daarnaast ook als barkruk leverbaar. Daardoor kan op het terras met verschillende hoogtes gewerkt worden. De gevarieerde collectie biedt veel mogelijkheden voor een prachtige uitstraling van het terras.

Goede styling heel belangrijk
Elke seizoen vraagt om een nieuwe kaart, een frisse wind en het opnieuw uitvinden van uzelf en uw bedrijfsconcept. Hoe kunt u het concept nóg beter en strakker profileren, uzelf nóg beter onderscheiden van uw concurrenten? Uw uiteindelijke doel is tenslotte dat de consument op úw terras plaatsneemt en niet op dat van de buren. Hoe gaan we daar nou voor zorgen?

Sfeerbeleving
Uit onderzoek is gebleken dat een gast in eerste instantie vanuit de onderbuik handelt. ‘Sfeerbeleving’ is the magic word. Dit slaat uiteraard op de service van de medewerkers maar meer nog op de aanblik en uitstraling van uw bedrijf. Uw terras is letterlijk en figuurlijk de blikvanger. Niet alleen ’s zomers, maar het hele jaar door. Stel het meubilair daarom met aandacht en zorg samen, zodat het een verlengstuk van uw interieur wordt. Geef er uw eigen unieke draai aan. De kunst is om uw terras zó te upgraden dat het een hotspot wordt.  

Bij Okido weet men dat een goede styling van uw interieur en terras een must is voor de gastbeleving. En het betaalt zich dubbel en dwars terug! Okido Horeca- en Projectinrichting bedenkt graag samen met u wat de mogelijkheden binnen uw budget zijn en komt ongetwijfeld met slimme tips. Okido’s stylisten kennen de nieuwste trends, waardoor u uw concurrenten een slag voor bent.

De terrascollectie is volledig uit voorraad leverbaar en bijzonder scherp geprijsd. Voor ieder budget zijn er goede mogelijkheden om een mooi terras samen te stellen. 

www.okidobv.nl