Met de officiële start van het strandseizoen krijgt Foodhall Scheveningen er een smaakvolle aanwinst bij. Granelli opent haar deuren aan de Scheveningse Noordboulevard en brengt daarmee een stukje Italië naar de kust. Van knapperige pizza’s met een zorgvuldig samengestelde bloemblend tot Italiaanse gehaktballen met tomatensaus of een heerlijke Italiaanse borrelplank – bij Granelli proef je de échte Italiaanse keuken, met liefde en vakmanschap bereid.
“We zijn ontzettend blij dat Granelli zich bij Foodhall Scheveningen voegt,” zegt Jie Ling, eigenaar van Foodhall Scheveningen. “Met hun ambachtelijke pizza’s en verse borrelplanken brengen ze de Italiaanse zon naar onze Foodhall. Het is de perfecte aanvulling op ons diverse aanbod, en we kunnen niet wachten om onze bezoekers te laten genieten van deze authentieke smaken.”
La bella cucina
Na succesvolle vestigingen op Market 27 en Market 33, twee urban foodstations in de hoofdstad, serveert Granelli nu ook haar ambachtelijke Italiaanse gerechten in de levendige Foodhall in Scheveningen. Bij Granelli draait alles om la bella cucina: pure smaken, eerlijke ingrediënten en ambachtelijke bereiding. De pizza’s worden gemaakt met een speciale blend van drie verschillende soorten meel, wat zorgt voor een lichte, knapperige bodem. Denk aan een klassieke Margherita met perfect gesmolten fior di latte of een pittige Diavoletta met spicy salami en Calabrese olijven. Voor de vleesliefhebbers is er ook polpette: goed gekruide gehaktballetjes op Italiaanse wijze in verse tomatensaus.