Rubriek: Automatisering

Haal het maximale uit de winter met een slim winterterras

Het verlengen van het seizoen met een aantrekkelijk winterterras kan je tientallen procenten aan extra omzet opleveren. Zeker dit jaar is dat natuurlijk extra welkom. Erwin Storm van De Koning van Denemarken vertelt over de ROI en insteek van hun succesvolle terras.

“Verwarming, overkapping, schermen, aankleding – wij waren flink wat geld kwijt voor de realisatie van ons winterterras. Maar al in dat eerste jaar haalden we dat eruit, én meer”, vertelt Erwin Storm van De Koning van Denemarken. “Deze winter breidden we verder uit naar de zijkant van het pand met een mooie stretchtent. Aangekleed met groene palmboompjes en gezellige sierverlichting – het heeft een enorme stopkracht.”

Slimme automatisering
“Slimme automatisering ondersteunt onze service. Zo stelde ik aan het begin van de crisis de aankoop van de booq Bar/Kitchen Manager uit, maar nu zou ik willen dat ik toen al had doorgezet: het is gelukkig zo druk geweest dat we die extra efficiëntie zeker hadden kunnen gebruiken. We zijn ook begonnen met bestellen en afhalen. Daar gaan we gewoon mee door. Dit levert in een jaar toch een ton extra op. Eerst konden klanten zulke bestellingen doorappen of bellen, nu gaan we dat afvangen met een booq bestelsite, waarin je ook upselling veel makkelijker maakt. Ook hebben we booq QR-bestellen toegevoegd aan ons arsenaal. Is het superdruk en wil je toch ontspannen komen borrelen, dan bieden de QR-codes extra service: je hoeft nooit te wachten en kunt altijd direct bestellen. Het geeft zowel de gasten als ons team meer rust.”

Wil je ook het maximale uit je winterterras halen? Eijsink denkt graag met je mee


www.eijsink.nl