Rubriek: Diversen

Horeca summit op BBB Maastricht

De horecavakbeurs BBB Maastricht, die wordt gehouden van 12 t/m 14 oktober in MECC Maastricht, breidt uit en presenteert de BBB Horeca Summit. Dit is een directe reactie op de coronacrisis die momenteel plaatsvindt en die met name de horecasector hard raakt.
Gedurende thematische paneldiscussies verspreid over de 3 beursdagen komen inspirerende topondernemers en bestuurders uit verschillende horecasectoren aan het woord. Samen gaan zij met elkaar in gesprek, delen zij hun ervaringen en toekomstvisie en behandelen vragen die leven bij de aanwezige horecaprofessionals. BBB gaat voor ‘more horeca success’ en neemt ook nu haar verantwoordelijkheid voor een succesvolle horecasector. De BBB Horeca Summit is een initiatief om de horecaondernemers en -toeleveranciers ook na de coronacrisis overeind te houden, ze van het juiste advies te voorzien en ze met een positief gevoel en de juiste spirit weer naar huis te laten gaan.

Nieuwe werkelijkheid
De horeca heropend in een nieuwe werkelijkheid. Een aantal aspecten zal fundamenteel veranderen en horecaondernemers en -toeleveranciers zullen in een nieuwe horecawereld terecht komen. Naast een hoop onzekerheid en financiële zorgen, is de mindset van de gasten veranderd en heeft de horeca te maken met veel (overheids)maatregelen die ook na de coronacrisis van kracht zullen blijven. BBB beursmanager Silvie Slachter zegt hierover: ‘Horecaondernemers en toeleveranciers hebben het op dit moment zwaar en zijn op zoek naar antwoorden. Ze hebben behoefte aan positiviteit, een hulplijn, gedegen advies en creativiteit. Omdat niks doen geen optie is slaan wij nu de handen ineen door deze summit te organiseren en zo onze belofte ‘more horeca success’ nog beter waar te maken.

BBB Horeca Summit presenteert topsprekers uit verschillende horecasectoren zoals bierbrouwerijen, groothandels, out of home/ delivery, catering en inkooporganisaties. Daarnaast zal er ook extra aandacht besteed worden aan het thema digitalisering, dat een steeds belangrijker onderwerp wordt voor de horecaondernemer.
www.bbbmaastricht.nl