Rubriek: Diversen

Ontdek jouw kansen in de horeca: Het belang van goed opleiden    

Van maandag 18 t/m woensdag 20 september ontmoet, proef en ervaar je volop tijdens Gastvrij Rotterdam.  Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) informeert je over de nieuwste ontwikkelingen in de branche en benadrukt het belang van goed opleiden. Bezoek de stand van SVH en het bijbehorende Opleidersplein en raak geïnspireerd door de vele opleidingsmogelijkheden die de horeca biedt.

Vakbekwaamheid vergroten
De horecabranche staat te popelen om nieuwe talenten te verwelkomen. Niet eerder was de vraag naar goed gekwalificeerde medewerkers zo groot. SVH heeft als kerndoel om de vakbekwaamheid in de horeca te vergroten en benadrukt het belang van goed opleiden. SVH leidt zelf niet op, maar ontwikkelt samen met partners uit het horecaonderwijs en het bedrijfsleven leermiddelen en examens voor horecaopleiders. Tijdens Gastvrij Rotterdam vind je deze opleiders op de stand van SVH.

SVH Opleidersplein
De SVH-erkende opleiders vertellen je graag alles over het brede aanbod aan horecaopleidingen en hoe deze opleidingen jouw carrièremogelijkheden kunnen vergroten. Denk aan opleidingen voor verschillende horecavakgebieden zoals keuken en bediening, maar ook cursussen voor leermeester en sociale hygiëne.

Ontdek jouw carrièreperspectief
Laat je inspireren door uiteenlopende thema’s op de stand van SVH en leer meer over de verschillende SVH-diploma’s en trends in de branche. Zo ontdek je waar jouw kansen in de horeca liggen en welke doorgroeimogelijkheden er binnen de verschillende vakgebieden zijn.

Wil je meer weten over de horecavakgebieden en erachter komen waarin jij zou willen doorgroeien? Op de website van Passie voor Horeca vind je alle tools die je nodig hebt om inzicht te krijgen in jouw carrièreperspectief. Test op passie.horeca.nl jouw basiskennis met de gratis e-learnings over verschillende onderwerpen uit de horeca en leer meer over de verschillende vakgebieden. Ben je enthousiast geworden over een of meerdere e-learnings? Volg dan een opleiding over dit onderwerp bij een SVH-erkende opleider en zet daarmee de volgende stap in jouw horecacarrière via www.horeca.nl

Ook ondernemers informeren we over de mogelijkheden in het opleiden en trainen van medewerkers. Training op de werkvloer is een belangrijke tool om nieuwe medewerkers te behouden, maar ook om te kunnen doorontwikkelen. Dit kan al eenvoudig door gebruik te maken van e-learnings en samengestelde inwerkprogramma’s. Een stap verder is een eigen SVH Bedrijfsacademy, volledig op maat en met uitgebreide trainingsmogelijkheden.

Talenten van de toekomst      
De horeca is veelzijdig en biedt prachtige carrièreperspectieven voor alle talenten die in aantocht zijn. Als SVH willen wij een inspiratie zijn voor iedereen die een toekomst in de horeca overweegt. Of je nu droomt van het runnen van een restaurant, het bereiden van gastronomische gerechten of het shaken en stirren van cocktails, SVH laat je graag laten zien dat een opleiding in de horeca de weg opent naar heel veel mogelijkheden!

Kom langs en bezoek de stand van SVH en het Opleidersplein in hal 6 bij stand 6.315.

www.svh.nl