Rubriek: Terras

Skycoolers uitkomst in warme zomermaanden

Verkoeling zoeken op het terras is vaak en vooral in de zomermaanden een grote uitdaging. Mariëlle van den Broek is er druk mee als importeur van Skycooler in Europa. De horecawereld heeft inmiddels de vele voordelen van de Skycooler omarmd: verkoeling met 10 graden, een insectenvrije lucht en kostenefficiënt.

Gasten komen met de Skycoolers eerder op het terras zitten, blijven langer en ook het personeel vindt het heerlijk. Ook de Yip Group heeft in 2021 gekozen voor Skycoolers op het terras aan de hoofdstedelijke Dam in Amsterdam.

Overal waar verkoeling gewenst is

Het idee kreeg Mariëlle in 2019 in Zuid-Amerika, waar Skycoolers al op terrassen te vinden waren. Met haar facilitaire- en horeca achtergrond zag Mariëlle de vele voordelen en mogelijkheden en werd ze al snel Europese importeur. Waar ze eerst vooral de horeca als doelgroep zag, breiden de toepassingen zich steeds verder uit. Van evenementen, privé terrassen, tuinen en sportfaciliteiten zoals The Padellers, tot (paarden)stallen van onder andere Britt Dekker. Overal waar verkoeling gewenst is, is Skycooler de oplossing.

De veelzijdigheid van Skycooler stopt niet bij het verkoelen van buitenterrassen op warme dagen. De Skycooler is ook een aanvulling op feesten, evenementen en partijen binnen, waar koeling en comfort ook van groot belang zijn. Bovendien biedt het bedrijf de mogelijkheid voor het customizen van de Skycooler, waarbij je eigen logo of bedrijfsnaam kan worden geïntegreerd.

www.skycooler.eu

Horecava: 01.scu.01