Rubriek: Automatisering

Softwarebedrijf Vuursteen overgenomen door Start-up RoomRaccoon

RoomRaccoon, een hotelsoftware start-up, heeft per 2019 softwareontwikkelaar Vuursteen B.V. overgenomen. RoomRaccoon is opgericht in 2017 en exploiteert innovatieve cloud hotel software voor onafhankelijke hoteliers in Europa en Zuid-Afrika. Met deze acquisitie is het zeker van ontwikkelcapaciteit, in lijn met de zeer sterke internationale groei in hoteliers die gebruik maken van de software.

De software wordt geleverd als SaaS, organiseert alles rondom reserveringen binnen een hotel en zorgt o.a. voor verbindingen met diverse boekingskanalen zoals Booking.com en Expedia. De ambitie is om internationaal het meest complete, veelzijdige en betaalbare softwarepakket voor onafhankelijke hoteliers te leveren. Om deze ambitie waar te kunnen maken is de ontwikkelcapaciteit uitgebreid door de overname van Vuursteen.

Maatwerk webapplicaties

Vuursteen, opgericht in 2003, was een gevestigde naam als specialist in het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties. De specifieke competentie in maatwerk PHP-realisatie is de uitbreiding die RoomRaccoon gaat versterken. Het team van Vuursteen wordt ingezet om het product RoomRaccoon uit te breiden en te optimaliseren voor de diverse markten die het bedrijf bedient.

www.roomraccoon.com