Rubriek: Inrichting

Stijlvolle COVID-19 schermen van Screen With Envy

Het Britse designmerk Screen With Envy heeft zijn een reeks beschermende scheidingswanden geïntroduceerd. Oprichtster Sophie Birkert ontwierp en vervaardigde deze gespecialiseerde serie om bedrijven te helpen hun deuren veilig en stijlvol te openen na lockdown.

Het merk, dat bekend staat om zijn assortiment moderne buitenschermen en tuinaccessoires, heeft zich op nieuw terrein begeven als respons op de wereldwijde pandemie. Door de expertise op het gebied van kwaliteitsschermen biedt Screen with Envy bedrijven de mogelijkheid veilig te werken in een post-lockdown maatschappij.

Veilige omgeving voor personeel en gasten

De scheidingswanden zijn deskundig ontworpen om een veilige eet- of zitruimte te creëren in elk restaurant, kantoor, salon of zaal. Nu het einde van de lockdown hopelijk eindelijk in zicht is, is het voor horecabedrijven noodzakelijk om een veilige omgeving te bieden voor zowel de werknemers als de gasten. De Screen with Envy reeks biedt de perfecte oplossing en zorgt tegelijkertijd voor een mooie toevoeging aan het huidige design.

De scheidingswanden zijn gemaakt van perspex dat gemakkelijk kan worden gereinigd en gedesinfecteerd. De panelen zijn ook voorzien van een aluminium frame en poten, waardoor ze de hoogste kwaliteit, sterkte en duurzaamheid bieden. De schermen zijn verkrijgbaar in de afmeting 20000 mm x 1200 mm en worden geleverd in verschillende stijlvolle ontwerpen.

www.screenwithenvy.nl