Rubriek: Automatisering

Van Hessen krijgt Predicaat Hofleverancier

Van Hessen uit Ridderkerk, specialist in automatiseringssystemen voor de horeca, viert dit jaar een prachtig jubileum. Als bekroning op 100 jaar van Hessen is 13 mei j.l. het Predicaat Hofleverancier door Koning Willem Alexander toegekend. Tijdens de viering van het 100-jarig bestaan op 6 juni 2019 heeft de (loco) commissaris van de Koning, Jeannette Baljeu, de oorkonde overhandigd en het officiële wapen onthuld.

Baljeu: “Zuid-Holland is een provincie met een groot aantal ondernemers. Maar bedrijven die een eeuw bestaan, dat zijn er niet zo veel. Dat is heel bijzonder! Met het uitreiken van het Predicaat Hofleverancier aan Van Hessen treedt het bedrijf toe tot een heel select gezelschap. Dat is iets om trots op te zijn. Ik wens de organisatie nog vele succesvolle jaren toe.”

Zeer goede reputatie voorwaarde
Het Predicaat Hofleverancier wordt niet zomaar toegekend. Het bedrijf moet een ontstaansgeschiedenis hebben die tenminste 100 jaar terug gaat. Voor het toekennen is het bovendien noodzakelijk dat er een jubileum gevierd wordt. Ook schrijven de regels voor dat de onderneming en haar directie van onbesproken gedrag dienen te zijn. Verder lezen we in de regels dat het bedrijf een ‘zeer goede reputatie in de regio dient te hebben’. Kwaliteit, soliditeit en continuïteit spelen hierbij een belangrijke rol.

Het wapenschild is door directeur/eigenaar Ronnie Hinrichs opgedragen aan de voormalig directeur/eigenaar Ruud Clements. Ruud: “Deze mijlpaal hebben we gezamenlijk weten te bereiken. Ik heb bewondering voor het hele van Hessen team: collega’s, klanten, leveranciers en partners. Daarom wil ik iedereen bij deze graag bedanken. Het is een prestatie van formaat. De afgelopen 30 jaar waren er tegenslagen, maar ook vele prachtige momenten. Ik ben ervan overtuigd dat Ronnie het bedrijf de komende jaren nog succesvoller zal maken.”

www.vanhessen.nl