Rubriek: Apparatuur

Animo’s OptiVend Touch zeer gebruiksvriendelijk

Animo introduceert de nieuwste toevoeging aan haar OptiVend assortiment: de OptiVend Touch. Of de gast nu zin heeft n een cappuccino of een sterke espresso: met de nieuwe OptiVend Touch van Animo schenk je de gewenste favoriete warme drank in minder dan zeven seconden.

De OptiVend Touch is heel gemakkelijk te installeren, bedienen en onderhouden. Hij is verkrijgbaar in verschillende modellen die ruimte bieden aan 1 tot 4 canisters voor instant ingrediënten. Snel een kopje koffie of een hele thermoskan? In een paar seconden is het geregeld, precies op smaak en temperatuur. 

High Speed Duo

Voor situaties waarbij capaciteit en snelheid een belangrijke rol spelen heeft Animo de OptiVend High Speed Duo Touch ontwikkeld. Deze zet twee kannen koffie tegelijk met slechts één touch. 

Animo staat voor geweldige koffie, bekroonde designs en duurzaamheid. Men gebruikt alleen hoogwaardige componenten en een schoon productieproces om energiezuinige machines te bouwen met duurzame prestaties en een uitstekende smaak. Betrouwbare technologie en duurzame constructie zorgen ervoor dat de OptiVend Touch jarenlang probleemloos zal werken.

www.animo.eu