Rubriek: Diversen

De Beren drive-thru geopend

Niemand minder dan Latin celebrity Rolf Sanchez gaf een spectaculair optreden bij de recent geopende Beren drive-thru. Onder het genot van zomerse hits van de bekende artiest, kregen gasten de kans om met de fiets, auto of scooter door de drive-thru te rijden en – geheel volgens de coronamaatregelen – een bestelling op te halen.

Melvin van der Wielen, Managing Director bij De Beren, vertelt: “In deze tijd is het helaas nog niet mogelijk om te dineren in de horeca of een concert te bezoeken. Genoeg reden voor een écht De Beren feestje op gepaste afstand én in of op je eigen vervoersmiddel. Met optredens van een BN’er, verschillende dj’s en lokale artiesten, zorgen we niet alleen voor een onvergetelijke beleving. We steunen tevens de evenementenbranche, die het op dit moment ook niet makkelijk heeft.`

Startschot

Niet alleen de vestiging in Barendrecht, maar ook De Beren Zoetermeer is omgetoverd tot tijdelijke drive-thru. Ook de vestigingen in Bleiswijk en Capelle aan den IJssel volgen de komende week. Op deze manier kunnen De Beren fans – in ieder geval tot 1 juni – op een veilige manier genieten van de klassiekers op het menu. De afhaalmenu’s zijn voorafgaand te bestellen op de website van De Beren. Sommige gerechten worden vers bereid op de smoker-barbecue, in het zicht van de gasten. Om kennis te maken met de rooksmaak van ‘de smoker’, wordt er vers buikspek uitgedeeld. Het wachten op de bestelling zal niet alleen snel voorbij gaan vanwege deze lekkere proeverij, maar vooral door de optredens die de komende weken zullen volgen. Rolf Sanchez gaf het startschot voor andere artiesten, zoals (lokale) zangers, DJ’s en dansers die van donderdag tot en met zondag podium krijgen bij De Beren drive-thru’s. De Beren nodigt álle bekende en minder bekende uit om zich aan te melden via de social mediakanalen van De Beren.