Rubriek: Nieuwe Horeca

Derde vestiging Mooie Boules geopend in Delft

Eten, boulen en borrelen met vrienden van vrienden: dat is het idee achter Mooie Boules, de allereerste jeu de boules-foodhallen van Nederland. Het nostalgische potje jeu de boules is inmiddels een doorslaand succes in Amsterdam en Rotterdam. Menig levensgenieter kent inmiddels het geliefde concept. De derde Mooie Boules vestiging is geopend in innovatiestad Delft. Begin 2020 komen er twee nieuwe vestigingen bij in Breda en Eindhoven.

Van een spontane date, tot de vrijdagmiddag borrel met collega’s; Mooie Boules is de plek waar een uiteenlopend publiek de gehele week samenkomt om samen een balletje te werpen, te borrelen en een hapje te eten. Dat Mooie Boules het ‘huiskamergevoel’ wil overbrengen, is een understatement. Denk aan grindbanen omringd met houten vintage meubilair, knusse zithoeken, huiskamers met zelftap én zelfs een eigen bar. Met 8 boules banen, diverse bordspellen, een tafeltennistafel én de karaoke room is de beleving compleet. Voor de échte groepsbeleving is er zelfs een aparte ruimte te huur met één of twee boules banen.

Foodhal om van te smullen

In samenwerking met topchef Ron Blaauw zijn er diverse menu’s ontwikkeld, variërend van een Indische rijsttafel tot streetfood. Elke Mooie Boules vestiging werkt samen met lokale horecaondernemers en serveert passende signature dishes en alcoholische versnaperingen. Zo schenkt Mooie Boules Delft de bieren van Delftse Brouwers en grillen barbecue helden, de Smokemasters, er goed op los. Naast de alcoholische versnaperingen kan er genoten worden van een bakkie van Dutch originals of van een speciale koffie van lokale koffiebranderij Miss Morrison. Firma van Buiten verzorgt de koekjes bij de koffie. Mooie Boules Delft is gevestigd aan de Professor Schermerhornstraat 9-11 en is op doordeweekse dagen geopend vanaf 16 uur en in het weekend vanaf 12 uur.

www.mooiebouls.nl