Rubriek: Inrichting

Eigen vloer ontwerpen met Forbo’s nieuwe Eternal collectie

Forbo Flooring presenteert haar nieuwe Eternal vinylcollectie. Doordat Eternal naadloos aansluit bij de specifieke functie van een ruimte, kunnen gebruikers zich er vrij en zorgeloos bewegen. De beschikbare kleuren en designs zijn zo gevarieerd, dat in iedere ruimte de gewenste sfeer kan worden gecreëerd. 

De nieuwe Eternal collectie biedt onder andere een volledig nieuwe en stralende Colour-lijn en verrassend vernieuwende hout-, beton-, marmer- en terrazzodessin. Bovendien kan men zelf de eigen vloer ontwerpen met Eternal Digital Print. Daarmee levert Forbo een – in de markt – ongekende, superscherpe en levendige printkwaliteit. Daarnaast heeft Forbo’s eigen Design Studio vier basisdesigns gemaakt die de klant zelf kan personifiëren met kleur- of dessinkeuzes.

Veel kleurvariaties

De speelse ontwerpen Colourful Planks, Terrazzo, Paint en Rainbow kunnen naar wens worden aangepast en voegen gegarandeerd kleur toe aan elke ruimte. De kleuren zijn speciaal ontwikkeld om te combineren met de overige kleurstellingen in de Eternal collectie. Degenen die liever hun eigen vloer ontwerpen, kunnen nu al vanaf 12 m2 bij Forbo terecht. Forbo’s nieuwe digitale printer, die werkt met UV-inkt en LED, levert topkwaliteit. 

Veel voordelen

Een Eternal vloer gaat gemakkelijk een leven lang mee. Dit is onder andere te danken aan de PUR Pearl-toplaag die de vloer beschermt tegen slijtage en krassen. Hij is eenvoudig schoon te maken en onderhouden. Bovendien spreekt Eternal Forbo’s eigen kleurentaal en daarmee is de collectie makkelijk te combineren met Step anti-slip, vinyl en andere Forbo collecties. 

Tot slot wordt Forbo’s Eternal steeds duurzamer. Zo is de rug voor 60% gemaakt van hergebruikt materiaal uit Forbo’s eigen productieproces. Daarnaast wordt de vloer geproduceerd met hernieuwbare energie, wordt al het productieafval door Forbo hergebruikt, is Eternal 100% ftalaat-vrij en heeft de vloer een heel laag emissieniveau. 

www.forbo-flooring.nl/eternal