Rubriek: Inrichting

Firefly van Humble winnaar categorie Lighting design award IIDA

Jaarlijks organiseert de International Interior Design Association de IIDA/HD Expo Product Awards voor nieuwe designproducten in de hospitality branche. Begin Mei heeft het Amsterdamse merk Humble met Firefly gewonnen in de categorie Lighting. De jury – bestaande uit verschillende experts uit de designindustrie – was enthousiast over het sfeervolle innovatieve design en functionele gebruik van de draadloze designlamp.

De award werd uitgereikt tijdens de 2024 HD Expo + Conference in Las Vegas, waar founder Jorren Teertstra de award vol trots in ontvangst heeft genomen. “Met de Firefly willen we laten zien dat een designlamp met innovatief design een warme sfeer kan aanbrengen in elke ruimte en dan is het natuurlijk geweldig om daarvoor beloond te worden met deze prijs”, vertelt Teertstra.

Firefly

Het warme gevoel en de gezelligheid van een waxinelichtje is voor veel mensen onmisbaar op tafel. Humble heeft deze betoverende sfeer van kaarslicht weten te vangen en lanceerde in maart de nieuwe designlamp Firefly. De draadloze lamp is veilig, duurzaam en eenvoudig te verplaatsen. Hierdoor is het product ideaal voor het gebruik in de horeca en op events. Net als door de volgende eigenschappen: long life battery, warm en dimbaar, afstand bedienbaar, draadloos oplaadbaar en waterproof IP65.

Perfecte sfeer

Humble ontwikkelt draadloze lampen die opvallen door hun design en het creëren van de perfecte sfeer. De juiste verlichting verandert immers elke ruimte tot een thuis; zowel voor individuen als professionele omgevingen zoals de horeca. In al onze ontwerpen draait het om een langdurig gebruik en moderne gemakken. Dimbaar in drie settings, draadloos opladen of groepsbediening met afstandsbediening; Humble helpt jouw verlichtingservaring zowel moeiteloos als persoonlijk te maken.

www.humblelights.com