Rubriek: Apparatuur

Enomatic houdt wijnen veel langer in topconditie

Met wijndispensers van Enomatic zijn horecaondernemers beter in staat hun gasten een breed en exclusief aanbod wijnen te serveren. Steeds meer restaurants maken zo zelfs de duurste wijnen bereikbaar voor hun gasten. Enomatic Wijndispensers gaan namelijk het oxidatieproces tegen waardoor wijnen veel langer in topconditie blijven. Tot wel drie weken lang.

Gasten hechten steeds meer aan kwaliteit en beleving: De juiste wijn bij het juiste gerecht in het juiste volume. De vraag naar gekoelde rode wijn neemt toe. Jan Pieter de Vlieger van Enosafe-Enomatic Benelux: ‘Met een Enomatic wijndispenser serveren horecaondernemers ook hun rode wijnen op een juiste temperatuur. Daarnaast zijn er meer uitgebreide wijnarrangementen mogelijk en kan er een ruimere keuze worden geboden in verschillende wijnen per gerecht. Een half glas kan ook of een proefslok. ‘Proef en vergelijk’ is onze slogan. Door gasten een slokje te laten proeven, kunnen ze zelf de eigenschappen ervaren en de voor hen beste keuze maken. Grote kans dat ze vaker terugkomen.’

Enoline ELITE

De Enoline ELITE is een energiezuinige wijndispenser voor 4 of 8 flessen. De twee gescheiden compartimenten zijn qua temperatuur onafhankelijk instelbaar van zes tot achttien graden. Enoline ELITE is leverbaar in roestvrijstaal, zwart of een RAL-kleur naar keuze. De lichtintensiteit van de dubbele LED-verlichting is instelbaar. Elke flespositie heeft een eigen display met interactief touchscreen waarmee ook de volumes instelbaar zijn. De dispensers zijn volledig geprepareerd voor chipcardgebruik. Met behulp van additionele software wordt het zo mogelijk dat gasten zelf hun wijn kunnen gaan tappen. Dit biedt horecagelegenheden ongekende mogelijkheden om nieuwe revolutionaire concepten in de markt te zetten.

Eno One

De Eno One is een compacte wijndispenser van Italiaans design voor twee flessen. Hij is gericht op een zo maximaal mogelijke exposure voor de wijn en gemakkelijk in te bouwen of los plaatsbaar. Het systeem is modulair en kan dus met de bedrijfsdrukte meegroeien. Er kunnen meerdere units aan elkaar geschakeld worden.  

www.enosafe.nl