Rubriek: Nieuwe Horeca

Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse open na verbouwing

Na een verbouwingsperiode aan het bestaande pand aan de Voorsterweg in Marknesse, gaan op vrijdag 31 maart eindelijk de deuren van het splinternieuwe 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse open voor gasten.

Het hotel telt 112 luxe hotelkamers, een culinair à la carte restaurant, twee verschillende meetingrooms en meer dan voldoende gratis parkeerplekken. Na de ludieke personeel wervingsactie met de ‘Fletcher’s Sollicitaxi’ afgelopen januari, staan de hotelmanager en zijn team te popelen om gasten in de watten te leggen.

Splinternieuw hotel in Flevoland

Het nieuwe en moderne hotel aan het water beschikt over 112 comfortabele kamers, een sfeervol à la carte restaurant met grote open keuken en oeverterras, een gezellige bar en twee ruime multifunctionele feest- en vergaderzalen. Bij aankomst in dit hotel waan je je echt even in een andere wereld, want vanaf het oeverterras heb je een prachtig uitzicht over het water en de groene omgeving. Door de zeer gunstige ligging is dit hotel geschikt voor natuur- en cultuurliefhebbers. Het hotel is namelijk gelegen aan natuurmonument het Waterloopbos en op korte afstand bevindt zich Nationaal Park Weerribben-Wieden. Ook een bezoekje aan Giethoorn, het Venetië van Nederland, ligt binnen de mogelijkheden wanneer je in dit hotel verblijft.

www.hotelmarknesse.nl