Rubriek: Apparatuur

Foster zet nieuwe standaard in keukenkoelingen met G3

G3 is de nieuwe generatie koelingen van de Foster EcoPro-lijn. De topkoelingen uit de eerdere EcoPro-lijnen staan onder professionals al bekend als de beste keuze en hebben de hoogste keurmerken. Met G3 gaat Foster nog een stap verder in voedselveiligheid, zuinigheid, duurzaamheid en gebruiksgemak.

Foster Shield

Precieze en constante temperatuurbeheersing zijn samen met hygiëne dé belangrijke voorwaarden om veilig met voedsel te werken. Daarom beschikken alle G3-apparaten over Foster Shield: een koelsysteem met een ongekend efficiënte en effectieve temperatuurbeheersing. Voor de perfectionering van de luchtcirculatie van deze koelingen maakt Foster gebruik van dezelfde geavanceerde toptechnologie als in F1-racewagens en de ruimtevaart.

De geoptimaliseerde circulatie garandeert de versheid van alle producten in de koelingen en voorkomt voedselbederf en -verspilling. Daarnaast maakt het nieuwe slimme design van de koelingen schoonmaken een koud kunstje.

+Stayclear condensor

Foster ontwikkelde een verbeterde versie van de bekroonde +Stayclear condensor. Deze is nu een integraal onderdeel van het hele G3-koelkast- en koelwerkbankprogramma. De onderhoudsarme condensor zorgt ervoor dat de G3-koelingen niet alleen energie besparen vanaf het moment dat ze in gebruik worden genomen, maar dat ze ook na verloop van tijd een hoog prestatieniveau behouden en efficiënt en zuinig blijven werken.

De combinatie van wetenschap, techniek en de ervaring van Foster met professionele keukens, garandeert dat de nieuwe generatie EcoPro-koelingen de perfecte koeloplossingen zijn voor ondernemers die beter, sneller en zuiniger willen werken.

www.foster.nl