Rubriek: Apparatuur

Hoblo is er voor oliebollenkraam en… sterrenrestaurant

Totaalleverancier Hoblo is al decennialang specialist in hoogwaardige horeca-apparatuur. Zeer sterk is het bedrijf in de persoonlijke benadering en het leveren van maatwerk. “Geen professionele keuken is hetzelfde. Vaak is er maar een beperkte ruimte en die moet zo optimaal mogelijk benut worden,” aldus John van den Heuvel. Of we het nu hebben over een hotelkeuken, een cafetaria of over een grootkeuken: Hoblo bedient iedere doelgroep in de horeca net zo makkelijk!

Hoblo is een bedrijf vol branchekennis en vakmanschap. Zeer positief in deze tijd is dat John van den Heuvel het klaarspeelt zelf contact te onderhouden met zijn klanten. John: “Het hebben van een goede relatie is inderdaad zeer prettig, omdat ik dan direct kan inspelen op de vraag die iemand heeft. We draaien al een behoorlijke tijd mee, vandaar dat we vaak aan één woord al genoeg hebben als het gaat om het inrichten van een professionele keuken. We denken met plezier met iemand mee als het gaat om routing en keuken lay-out en kunnen de horecavakman zowel van dienst zijn met het ontwerp van de keuken als met de plaatsing en het onderhoud van apparatuur. Maar profs benaderen ons gelukkig ook als ze een los component nodig hebben. En als er onverhoopt een keertje iets mis gaat met een product, dan zijn we er vanzelfsprekend zo snel mogelijk om het probleem op te lossen. In dit kader is het trouwens aardig om te vertellen dat we ons serviceteam hebben uitgebreid.”

Ruim assortiment, sterke merken

Een zeer groot gedeelte van de producten die door Hoblo worden geleverd en geplaatst zijn gemaakt in eigen fabriek. A-merken als Silko, Winterhalter, Afinox, Arneg, Animo en Rational maken het assortiment compleet. “We zijn een groot voorstander uitsluitend te werken met merken die zich bewezen hebben. De keukenbrigade moet nu eenmaal kunnen vertrouwen op zijn keukenapparatuur. Goed om te melden is dat we nu ook dealer zijn geworden van vaatwasmachines van Winterhalter, we zijn daar erg blij mee.” 

U kunt het eigenlijk zo ‘gek’ niet bedenken of Hoblo heeft het: van heteluchtoven tot oliebollenbakfornuis en van vriescel tot infraroodtunnel. De afzuiginstallaties van Hoblo zijn eveneens zeer bekend in horecaland. Hoblo maakt afzuigkappen in eigen fabriek die in combinatie met de in eigen beheer ontwikkelde afzuigboxen of koolfilterinstallaties de ideale afzuiging zijn voor uw keuken. Ook de frituur- en visbakovens van Hoblo zijn van topkwaliteit. En zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan met het noemen van producten. Wellicht is het handiger alvast een kijkje te nemen op de website!

www.hoblo.nl