Rubriek: Automatisering

Horecava Innovation Award voor booq QR-bestellen van Eijsink

booq QR-bestellen van Eijsink heeft in de categorie Equipment & Services de Horecava Innovation Award gewonnen. ‘booq is een totaalpakket dat zorgt voor extra efficiëncy, meer service en een hogere omzet’. Zo beschreef de jury deze oplossing van automatiseringspartner Eijsink. Vanwege de brede inzetbaarheid voor bijna elke horecaondernemer schoot booq haar concurrenten voorbij.

Volgens commercieel directeur René Eijsink kan de Horecava nu al niet meer stuk: “We zijn erg blij met deze prijs, en ontzettend trots op ons product. We hopen horecaondernemers met booq QR-bestellen niet alleen meer omzet en meer tijd te bieden, maar ook een significante bijdrage te leveren aan een oplossing voor het personeelstekort.”

Volledig geïntegreerd in bestelproces

booq QR-bestellen is de enige QR-oplossing op de markt die volledig geïntegreerd is in het bestelproces. De bestelling wordt rechtstreeks gekoppeld aan de kassa, bar-/keukenschermen, bestelsite, bestelkiosk en backoffice. De basis is simpel: zet QR-codebordjes (of stickers) op tafel, gasten scannen de code met hun smartphone en komen automatisch – met het tafelnummer al gekoppeld – op je bestelsite. Het is niet nodig een app te installeren, te navigeren naar een webversie of in te loggen. Gasten kiezen hun bestelling en rekenen direct af met bijvoorbeeld iDEAL, waarna de order binnenkomt bij de keuken en/of bar. Deze kan worden uitgeserveerd of opgehaald bij de afhaalbalie. Handig als aanvullende bestelmethode tijdens topdrukte of als extra service naar de gast.

booqonline.nl/qr-bestellen