Rubriek: Automatisering

booq Payment: afrekenen via QR-code op kassabon

Op de stand van Eijsink zijn tijdens Gastvrij Rotterdam uiteraard de nieuwste ontwikkelingen te zien zoals booq Payment en QR Next, de nieuwste versie van QR-bestellen die volledig geïntegreerd is in de backoffice van booq POS. Uniek in de markt en superhandig, omdat men alles maar op één plek hoeft te beheren. U vindt de afrekenspecialist op stand 2.300.

Het alles-in-één softwareplatform van booq is uitgebreid met booq Payment. Deze nieuwste innovatie op het gebied van betalen maakt het voor gasten mogelijk om via op de QR-code op de kassabon af te rekenen op het moment dat zij dat willen. Nooit meer wachten op een medewerker dus! Hiermee zet Eijsink een van de grootste horeca-ergernissen aan de kant. Bovendien scheelt het je team handelingen waardoor je met minder mensen méér kan doen én verandert het iedere handheld in een pinapparaat. Scan to pay!

Afrekenen via QR-code zonder te wachten

Of het nou komt doordat een gast niet gezien wordt, een medewerker een pinapparaat haalt of omdat een runner niet over de rekening beschikt; de grootste ergernis in de horeca is het wachten om te betalen. Dankzij booq Payment is dit verleden tijd. Bij uitgifte van de eerste bestelronde door de runner krijgen gasten een kassabon met unieke QR-code. Deze is gekoppeld aan een openstaande order waarmee de betaling voldaan kan worden.

Wanneer de gast besluit dat het tijd is om te betalen scant hij de QR-code, controleert de rekening op zijn mobiele telefoon én betaalt online via bijvoorbeeld iDEAL of creditcard. Hierbij is er ook de mogelijkheid om fooi te geven. Nadat de betaling is afgerond is de QR-code niet langer bruikbaar. De volgende gasten aan dezelfde tafel ontvangen dus weer een nieuwe, unieke QR-code.

Voorkom tijdverlies

Met deze nieuwe omnichannel betaalmethode speelt Eijsink in op de behoefte van ondernemers om op servicegerichte wijze met minder mankracht méér werk te verzetten. booq Payment is volledig gekoppeld met kassasysteem booq POS waardoor in de handheld of vaste kassa te zien is wanneer een tafel is vrijgekomen en gasten afgerekend hebben. Verhuizen gasten van tafel, dan blijft de unieke QR-code hetzelfde. booq Payment bespaart je team kostbare tijd en handelingen die ze normaal gesproken kwijt zijn aan betalingen. Als hulpmiddel bij het personeelstekort kun je met minder mensen dus méér doen!

Niet alleen voor de ondernemer biedt booq Payment voordelen. Het moment dat de gast wil afrekenen, bepalen zij nu zelf. Het is niet meer nodig om op een bedieningsmedewerker te wachten. Superservice! Wil de gast liever op een medewerker wachten met het online afrekenen? Ook geen probleem; de QR-code van de openstaande order is ook scanbaar op de handheld.

www.eijsink.nl

Standnr: 2.300