Rubriek: Diversen

Inspririum Amsterdam: Next level in hospitality

Met een spectaculaire show is Inspirium Amsterdam officieel geopend in het bijzijn van alle 19 Inspirium partners en VIP-gasten. Eén voor één werden de partners gepresenteerd aan het aanwezige publiek waarbij zij ieder hun puzzelstuk plaatsten in de speciaal gecreëerde Inspirium wand. Deze staat symbool voor de samenwerking en synergie tussen alle Inspirium partners. Het moment werd verzegeld met een knal, confetti, muziek en het proosten op ‘the next level in hospitality’.

Na het officiële moment kregen alle gasten de kans om de verschillende belevingswerelden met eigen ogen te zien en een praatje te maken met de partners. De positieve geluiden en lachende gezichten duidden op een geslaagde avond. 

Speciale openingsweek

Alle geïnteresseerden zijn zeer welkom tijdens de speciale openingsweek van 2 t/m 6 december. Inspirium Amsterdam is na Breda de tweede locatie en volgens de initiators een volgende stap in de toekomst van hospitality. Negentien partners met ieder hun eigen expertise op het gebied van hospitality komen samen onder één dak en werken gezamenlijk aan totaaloplossingen voor de juiste invulling van gastvrijheid.

Optimale gastvrijheidsbeleving

Inspirium was dan ook niet zomaar een droom, maar een heldere visie op hoe klanten nog beter geholpen kunnen worden in hun zoektocht naar de optimale gastvrijheidsbeleving voor hun gasten. Zo ontwikkelde Inspirium Breda zich al eerder tot het platform dat het nu is. Waar inspiratie, beleving en kennis geboden wordt op het gebied van gastvrijheid. En dat is al lang niet meer voorbehouden aan de horeca. Alle professionals in de zorg, retail, leisure, office en het onderwijs die zich bezighouden met gastvrijheidsbeleving, ervaren het synergetische effect van ‘sharing success and happiness’. Inspirium Amsterdam brengt dit alles naar een nóg hoger niveau. Kom langs voor een bezoek aan deze dynamische locatie aan het IJ en ervaar het zelf bij ‘the next level in hospitality’.

www.inspirium.nl