Rubriek: Apparatuur

Introductie nieuwe apparatuur Hakvoort Professional op Horecava 2020

Nieuwe apparatuur van merken als Zanussi, Cuppone, Hakpro en Hakto vormen het hart van de grootkeukenstand van Hakvoort Professional. Het is de eerste kennismaking van de Nederlandse markt met deze introducties, die zich exclusief in de stand van Hakvoort bevinden.

De nieuwe apparatuur speelt in op trends in de markt: personeelskrapte en de vraag naar authentieke bereidingen. De Zanussi Magistar combisteamer is de ontzorgende factor van de keukenbrigade. De intelligente bereidingssystemen geven suggesties voor een optimale planning. Snelheid is daarbij leidend. Anders is dit bij de Hakpro vleesrijpingskasten. In een optimaal klimaat krijgt vlees, weken tot maanden, de tijd om zich te ontwikkelen tot een mals stuk vlees met een authentieke smaak. Dit zijn enkele van de introducties in de stand. Ook nieuw zijn de industriële wijnklimaatkasten, elektrische pizza ovens, all black glasdeur koelkasten en drop-in apparatuur.

Nieuwe FryLogic in bakwandenstand

De primeur in de bakwandenstand van Hakvoort is de FryLogic bakwand. Na ergonomisch onderzoek is de FryLogic bakwand geoptimaliseerd voor de Nederlandse markt. Dankzij ergonomische verbeteringen wordt het werken achter de bakwand fysiek minder zwaar, veiliger en bovenal prettiger. Het redesign is het eerste dat opvalt aan de bakwand. De FryLogic heeft een retro touch gekregen met gebogen zijwanden. De frontpanelen en bedieningsbalk zijn te personaliseren met decoratief plaatmateriaal om aan te sluiten bij de sfeer van de cafetaria. Decors van natuurlijke houtstructuren tot doorgestikt leer behoren tot de mogelijkheden.

De stands van Hakvoort Professional zijn te vinden in hal 2 en 8. Dit verschilt van andere jaren omdat de grootkeukenstand van hal 1 naar hal 2 is verhuisd.

www.hakpro.nl