Rubriek: Apparatuur

Kookstudio IJsselstein & Showroom Eissens FSE feestelijk geopend

Vrijdag 24 maart jl. was het groot feest bij Eisssens FSE in Ijsselstein. Na een speech van burgermeester Van Domburg werd de nieuwe showroom en de vernieuwde Kookstudio officieel in gebruik genomen. Eigenaar Maurits Eissens: ‘Dealers en horecaondernemers kunnen onze apparaten hier uitproberen. Daarnaast kunnen we hen hier opleiden om met onze apparatuur te werken. Dit alles in een hele prettige omgeving. Wat hierbij zeker helpt is de centrale ligging van IJsselstein. Vanuit het hele land zijn wij goed bereikbaar via de grote snelwegen.’ Hoteliers, horecaondernemers en -bedrijven in Nederland en België weten Eissens Food Service Equipment (EFSE) uitstekend te vinden voor professionele keukenapparaten en kleinkeukenmaterialen. De totaalleverancier biedt al 10 jaar een ruime keuze uit een assortiment van 7.500 artikelen. Sinds kort is er ook een nieuwe lijn grootkeukenapparatuur onder eigen merk, die groots gepresenteerd werd op de laatste Horecava.

Eigen lijn grootkeukenapparatuur

Eigenaar Maurits Eissens is bijzonder te spreken over de nieuwe apparatenlijn. ‘Vaatwassers, koel- & vriescombinaties, kook- & bakapparatuur, vaatwasmachines en afzuiginstallaties. Allemaal onder eigen label naar EFSE specificaties geproduceerd in nauwe samenwerking met vooraanstaande Europese fabrikanten. Zo werken we exclusief samen met de Poolse Dora-Metal Group die in eigen land ‘de nummer 1’ producent is op het gebied van grootkeukenapparatuur.’ EFSE apparaten voldoen aan internationale keurmerken en zijn leverbaar in verschillende kwaliteitsniveaus. ‘Iedere onderneming stelt immers andere eisen aan bijvoorbeeld levensduur, duurzaamheid, afwerking, vermogen, verbruik of geluidsniveau. Onze instaplijn en onze mediumlijn komen aan die verschillen tegemoet, maar staan beiden voor kwalitatief goede machines tegen een prima prijs.’

One-Stop-Shopping

Met de nieuwe lijn grootkeukenapparatuur zet Eissens FSE zich als merk sterk op de kaart. In aanvulling op de eigen collectie buffet-, presentatie- en kleinkeukenmaterialen staat de naam EFSE nu voor een totaalprogramma aan keukenapparatuur en -benodigdheden voor professionals in de food service. Het complete assortiment is met een paar muisklikken ook te bestellen via de website www.eissensfse.nl. Maurits Eissens noemt het principe van ‘One-Stop-Shopping’. ‘Alles onder één dak te bestellen en levering door één leverancier.’ Vanuit het verkoopkantoor in IJsselstein zorgt een compact team van klantgerichte medewerkers voor eerlijk verkoopadvies en een zorgvuldige en snelle orderverwerking. Dankzij korte communicatielijnen en hoge voorraadniveaus is levering doorgaans mogelijk binnen 48 tot 72 uur.

Kookstudio IJsselstein 

In 2007 werden de eerste ideeen bedacht voor een Kookstudio in IJsselstein. Al googelend werd al snel de combinatie “Kookstudio IJsselstein” geboren, hoe beter kan de lading gedekt worden! Het idee was multifunctioneel. Waarom een showroom die elke dag na 17.00 uur leeg staat niet ’s avonds verhuren voor kookclincis, workshops, etentjes en cursussen? Voor IJsselstein is de Kookstudio veelzeggender t.o.v. Eissens FSE en vice versa. Zo hebben er al diverse clubjes vergaderingen georganiseerd i.c.m. gezellige etentjes, zijn er kookworkshops voor het bereiden van diners, lunches, tappas, theebereidingen en zelfs echte cursussen zoals brood, wijn, fermentatie, vlees en pastacursussen. De Kookstudio kan per avond 24 gasten ontvangen en er kunnen gelijktijdig 18 mensen bereidingen uitvoeren. En uiteraard is veel mogelijk in overleg.

www.eissensfse.nl