Rubriek: Apparatuur

Kuypers Pancakemachines: Turning pancakes into profit

Met de pannenkoekbakmachines van Kuypers Pancakemachines kunt u zo aan de slag. Het maakt niet uit of u een pannenkoekenhuis heeft en op de personeelskosten wilt besparen of in een lunchroom, grand café of restaurant pannenkoeken erbij wilt gaan doen. Kuypers Pancakemachines biedt voor iedere capaciteit de juiste oplossing, van kleine tweepans tafelmodellen tot grote roterende machines.

De machines van Kuypers Pancakemachines worden met veel succes al meer dan dertig jaar in Nederland verkocht. Het zijn robuuste, degelijke machines die betrouwbaar zijn en een hoge capaciteit hebben. Qua techniek zijn de machines meegegaan met de tijd zonder concessies te doen aan degelijkheid en kwaliteit. Voordelen Ten opzichte van het traditioneel bakken met pannen op een gasfornuis bieden de pannenkoekbakmachines van Kuypers een aantal in het oog lopende voordelen. Door de bovenwarmte wordt de bereidingstijd aanzienlijk verkort. De pannenkoeken hoeven niet omgedraaid te worden, maar het kan wel. Het bedieningsgemak zorgt ervoor dat een machine, zelfs een grote roterende, door één persoon bediend kan worden. Dit zorgt voor hogere productiviteit en lagere loonkosten evenals kortere wachttijden en hogere stoelbezetting. Dit alles resulteert in een hogere winst voor uw bedrijf.

Breed inzetbaar

De pannenkoekbakmachines zijn overal inzetbaar. Het kleinste model is het tweepans tafelmodel. De roterende machines zijn verkrijgbaar met 6, 9, 12 of 18 individueel inschakelbare pannen. Onderscheidend in begeleiding Kuypers Pancakemachines houdt niet op bij de verkoop van een machine. Desgewenst adviseren wij bij de inrichting van de keuken en de plaatsing van de machine voor de beste routing voor het bakken en uitgeven van pannenkoeken. Als u een roterende machine koopt, krijgt u bij aflevering een gratis demonstratie. Zo leert u de fijne kneepjes van het bakken met een pannenkoekbakmachine en krijgt u advies over het optimale gebruik van ingrediënten. Dit is een ideale manier voor een nieuw pannenkoekenhuis om een vliegende start te maken, maar het kan ook dienen als een ‘opfriscursus’ in een reeds bestaand bedrijf.

www.pannenkoekmachines.nl