Rubriek: Automatisering

Lightspeed loyalty programma voor horeca en retail

Lightspeed is een krachtig kassasysteem voor zelfstandige retailers en horecaondernemers. Lightspeed Loyalty sluit naadloos aan op de bestaande software. De nieuwe technologie geeft ondernemers de kans om herhaalbezoeken te stimuleren, terugkerende klanten te belonen en zo een loyaal klantenbestand op te bouwen.

Merkambassadeurs creëren

Lightspeed Loyalty gaat verder dan de gebruikelijke punt- en beloningssystemen. De technologie voorziet horecaondernemers van tools om beter met klanten te communiceren. Zo kunnen ze met de geïntegreerde e-mail marketing tool hun klanten op een gepersonaliseerde manier benaderen. Hierdoor veranderen nieuwe gasten in vaste gasten en raken bestaande klanten meer betrokken. Dit alles vanuit één platform dat echte merkambassadeurs creëert.

Gebruikers van Lightspeed Loyalty merken de voordelen al bij hun business: “Het Lightspeed loyaltyprogramma is de ideale digitale vervanging voor de aloude spaarkaart. Het is rechtstreeks gekoppeld aan de kassabon, dus altijd actueel. Voor de gasten is het ideaal om online op hun persoonlijke spaarpagina te zien waarvoor ze sparen en hoe ver ze zijn!”, aldus Willem Geerts van restaurant Heeren van Ghemert.

www.lightspeedhq.nl