Rubriek: Automatisering

Innovaties in horeca automatisering op stand POSsystems

POSsystems laat tijdens Gastvrij Rotterdam, samen met haar partners Lightspeed, Annoncer en MyDish, ondernemers zien wat automatisering voor hun horecazaak kan betekenen. POSsystems heeft een schat aan ervaring in automatisering in de horeca en heeft daardoor alle expertise om te helpen van een restaurant een succesvolle onderneming te maken.


Lightspeed presenteert hun kassasysteem dat al door een zeer goot aantal horecazaken dagelijks wordt gebruikt. Het is ontworpen om het personeel zo veel mogelijk te ontzien, waardoor zij meer tijd voor het contact met de gast hebben. Lightspeed demonstreert hoe je het kassasysteem kan inzetten om alle processen in een restaurant zo vlot mogelijk te laten verlopen.


Keukenbeheersysteem
Annoncer komt langs om iets meer over hun keukenbeheersysteem te vertellen. Met schermen in de keuken zorgen zij voor een snelle en overzichtelijke communicatie. Voor elke tafel is precies te zien wat belangrijk is en waar rekening mee moet worden gehouden. Tijdens het evenement laat Annoncer zien wat hun software voor een restaurant kan betekenen.

QR-bestelsysteem
MyDish is aanwezig om hun dynamische QR-bestelsysteem te tonen. Deze nieuwe speler op de horecamarkt is een digitale besteloplossing die zeer gastvriendelijk is. Een digitale tafel zorgt ervoor dat de gastheer en de gasten allemaal via de eigen telefoon met elkaar in verbinding staan.
www.possystems.nl
Standnr: 3.202