Rubriek: Diversen

Modulaire scheidingswanden voor binnen- en buiten

Nobo heeft een aantal hulpmiddelen ontwikkeld die horecaondernemers kunnen helpen aan de social distancing eisen te voldoen. Producten die ondersteunen bij het veilig herindelen van een restaurant, brasserie of café.

Het gaat ook om producten die helpen bij het aangeven van duidelijke looproutes of het verzorgen van heldere informatieverstrekking. Zo wordt het voor zowel werknemers als gasten een stuk eenvoudiger om aan alle protocollen te voldoen. Horecabedrijven moeten in veel gevallen opnieuw worden ingericht om voldoende afstand te kunnen houden. Maat daarmee wordt de capaciteit van de ruimte enorm verkleind wat niet altijd werkbaar is. Dankzij de toepassing van protectieschermen kan toch een hoge mate van bescherming worden geboden. 

Modulair wandsysteem

De Nobo beschermende scheidingswanden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, materialen en uitvoeringen. Van verrijdbaar vrijstaand vloerscheidingspaneel van ruim 2 meter hoog, dat bijvoorbeeld tussen twee tafels kan worden geplaatst, tot scheidingswand die met speciale klemmen vrijstaand op een tafel bevestigd kan worden. Dankzij het modulaire systeem zijn er eenvoudig verschillende opstellingen te maken door meerdere schermen naast elkaar of in een hoek aan elkaar te verbinden.

Gebruik voor binnen en buiten

De scheidingswanden zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, uitgevoerd in vilt, acryl of pvc. De vilten scheidingswanden garanderen extra privacy en kunnen ook worden gebruikt voor het bevestigen van mededelingen. De transparante protectieschermen zijn eenvoudig schoon te maken en laten niet alleen licht door, maar bieden ook de mogelijkheid voor duidelijke communicatie. De pvc-wanden zijn daarnaast ook nog eens makkelijk op te rollen voor opslag en zijn, dankzij de poederlak coating, weerbestendig dus zowel binnen als buiten te gebruiken.

Duidelijke looproutes

Naast scheidingswanden biedt Nobo ook producten voor efficiënte communicatie van bijvoorbeeld veiligheidsprotocollen en looprichtingen. Zo zorgen de Nobo Clicklijsten voor een goede zichtbaarheid van posters en mededelingen door middel van een weerbestendige anti-reflecterende pvc-laag. De poster kan eenvoudig worden gewisseld dankzij de handige clicklijst met aluminium frame. Desgewenst kan de Nobo Clicklijst op een in hoogte verstelbare standaard worden bevestigd voor optimale zichtbaarheid. De clicklijst is ook verkrijgbaar in een stoepborduitvoering, die dankzij een stabiliteitsbalk stevig op de vloer kan worden gezet. Ook hier is de poster goed zichtbaar vanwege de weerbestendige anti-reflecterende pvc-laag en kan deze eenvoudig worden gewisseld door de handige clicklijst met aluminium frame.

www.noboeurope.com/nl