Rubriek: Diversen

Nieuwe HEX-reinigingsproducten met anti-kras eigenschappen

3M introduceert nieuwe HEX-reinigingsproducten voor gebruik in commerciële keukens. De nieuwe Scotch-Brite anti-krasspons 3001HEX, de nieuwe Scotch-Brite anti-kras handpad 2000HEX en de verbeterde Scotch-Brite reinigingsspons 96HEX-FL scoren door hun hoge reinigingskracht, doeltreffende behandeling en betrouwbare anti-kras eigenschappen. Alle producten zijn HACCP-gecertificeerd en voldoen aan hoge hygiëne standaarden.

In de professionele keuken bestaat behoefte aan hulpmiddelen die een snelle, grondige en beschermende reiniging van oppervlakten mogelijk maken. De drie producten van de HEX-familie zijn ontworpen om juist aan deze eisen te voldoen. Zo beschikken ze aan één kant over Power Dots, waarmee de professionele gebruiker zelfs grote etensresten en hardnekkig vuil effectief en snel kan verwijderen, zonder dat hierbij krassen worden veroorzaakt op RVS-oppervlakken.

Voor duurzaam en effectief gebruik

De nieuwe Scotch-Brite anti-krasspons 3001HEX is geschikt voor diverse oppervlakken, waarbij zo weinig mogelijk krassen gewenst zijn. De blauwe kant met zijn Power Dots zorgt ervoor dat vuil en etensresten zich niet aan het oppervlak hechten. De schuimzijde van de reinigingsspons wordt gebruikt om het gereinigde oppervlak vervolgens af te vegen. De reinigingsspons laat zich snel en hygiënisch uitwassen en behoudt daarbij gedurende lange tijd zijn hoog reinigende werking. Door de ergonomische zeshoekige vorm ligt het professionele product comfortabel in de hand waardoor er moeiteloos mee gewerkt kan worden. Zelfs lastig bereikbare plaatsen kunnen eenvoudig worden gereinigd.

Power Dots voor een effectieve en krasvrije reiniging

Hetzelfde geldt voor de eveneens nieuwe Scotch-Brite anti-kras handpad 2000HEX. Hier dienen de Power Dots aan de donkerblauwe kant van de pad er voor om kleine voedselresten snel en grondig te verwijderen. Ook dit product heeft een zeshoekige vorm, hetgeen een ergonomisch gebruik mogelijk maakt. Daarnaast is de beproefde Scotch-Brite reinigingsspons 96HEX-FL opnieuw verbeterd. De 2-in-1 keukenspons beschikt over in totaal drie lagen, waaronder een gele schuimlaag die water en zeep bij elkaar houdt, waardoor schoonmaken eenvoudiger wordt. Al deze reinigingsproducten zijn voor middelzware en zware schoonmaakwerkzaamheden in de commerciële keuken bestemd.   www.3mnederland.nl/hex