Rubriek: Apparatuur

Nieuwe modellen combisteamers van Metos

Metos heeft een nieuwe lijn professionele combisteamers geïntroduceerd die bekend staan onder de naam Metos Rational Systems. De nieuwe modellen vervangen de huidige modellen. De naamgeving verandert als volgt: Self Cooking Center wordt iCombi Pro, de Combimaster+ iCombi Classic en de VarioCooking Center wordt iVario. 

Alle nieuwe modellen zijn intelligente combisteamers van hoge kwaliteit waarmee gekookt kan worden op het hoogste niveau. In de wereld van moderne keukenapparatuur is dit een klasse apart en ze mogen niet ontbreken in een professionele keuken. 

Intelligente kookoplossingen

De intelligente kookoplossingen van Metos Rational Systems zorgen voor een uitstekende voedselkwaliteit en geoptimaliseerde werkprocessen waarmee ruimte, geld, energie en grondstoffen bespaard kunnen worden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en dus geschikt voor elke keuken. De nieuwe uitvoeringen van de Metos Rational Systems vervangen tot maar liefst 30% van alle traditionele bereidingsapparatuur: grillen, bakken, braden, smoren, stomen, stoven, pocheren en veel meer. ClimaPlus® regelt het productspecifieke klimaat in de ovenruimte voor krokante korsten, knapperige panering en mals gebraad. Het uiterlijk van de bedieningsknoppen voor de selectie van de functies is in een geheel nieuw jasje gestoken. Het is modern, eenvoudig, absoluut overzichtelijk en heeft zich op de dagelijkse werkvloer onder zware keukenomstandigheden meer dan ruimschoots bewezen. 

Innovaties testen

Metos volgt altijd de nieuwste ontwikkelingen en productinnovaties in de markt. Nieuwe inzichten maken de keuken immers steeds professioneler en intelligenter. Daarbij hecht men ook veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vanuit dit oogpunt wordt een professionele heteluchtoven van Metos juist doorontwikkeld. In de keuken van het prachtige kantoorpand aan de A1 in Deventer kunnen klanten op afspraak komen kennismaken met de vele mogelijkheden die de nieuwe lijn aan combisteamers van Metos biedt. Uiteraard kan de apparatuur uitvoerig worden getest en uitgelegd. Dit is zeker ook interessant voor jarenlange gebruikers van de Rational Systems apparatuur. 

Metos is al jaren onbetwist marktleider in Nederland op het gebied van professionele keukens en spoelkeukens. Metos maakt deel uit van de Italiaanse Ali Group, de grootste grootkeuken leverancier in Europa, en specialiseert zich in het ontwerpen, produceren en leveren van het gehele assortiment van grootkeuken- en spoelkeukenapparatuur. Door de nauwe samenwerking met de 76 merken uit de Ali Group heeft Metos toegang tot een breed scala aan grootkeuken- en spoelkeukenapparatuur met een hoogwaardige en betrouwbare kwaliteit.    

www.metos.nl