Rubriek: Diversen

Nieuwe opzet Horecava Innovation Award

De horeca heeft de afgelopen twee jaar een enorme transformatie doorgemaakt. Personeelstekorten, corona en inflatie dwingen de branche om sneller te veranderen. De Horecava Innovation Award 2023 verandert met de branche mee.

De juryleden en het team van Horecava hebben samen gekeken waar de branche behoefte aan heeft en hoe de Horecava Innovation Award in deze behoefte kan voorzien. Na jaren zonder echt grote horecabeurs is de behoefte bij innovators vooral netwerken, een podium en leren van elkaar. Daarom slaat Horecava met Horecava Innovation Award 2023 een nieuwe weg in. De deelnemers aan de Horecava Innovation Award worden deel van een community.

Horecava Innovation Award community kick off

In oktober zal een kick off voor de Horecava Innovation Award community plaatsvinden. Hierbij zullen oud winnaars, bekende deelnemers, een aantal juryleden en prominenten uit de start-up community aanwezig zijn. Samen gaat men kijken hoe de community vormgegeven moet worden, wat de doelen zijn en wat de stip op de horizon is.

Ook in de jury van de Horecava Innovation Award zijn een aantal veranderingen geweest. In Puck Wilbers heeft men een nieuwe voorzitter gevonden. Zij is managing partner bij HTC Advies, Consumatics en Atir en brengt een wereld aan ervaring en kennis met zich mee. Inschrijven voor de Horecava Innovation Award kan tot en met 3 oktober 2022. De deelname is gratis. Zowel exposanten als niet exposanten kunnen meedoen.

www.horecava.nl