Rubriek: Apparatuur

Nieuwste model in Animo OptiMe-lijn: OptiMe X

Animo presenteert met trots het nieuwste model uit de OptiMe-lijn koffiemachines: de OptiMe X. De Nederlandse fabrikant heeft het hart van de machine volledig herzien om elke keer weer precisie in smaak te kunnen bieden. De OptiMe X biedt de kwaliteit die je van Animo gewend bent, in een compacte machine die overal past.

Versgemalen koffiebonen vragen om een zorgvuldige behandeling. Het geheim zit hem in de extractie: een nauwkeurige balans tussen de hoeveelheid koffie, fijnheid van de maling, contactduur en temperatuur. Animo’s X-press precisiebrewer is ontworpen om elk aspect perfect aan de persoonlijke smaakvoorkeuren aan te passen.

Twee koppen tegelijk

De OptiMe X blinkt uit door topkwaliteit componenten en technologische expertise. Daardoor is het apparaat in staat moeiteloos versgemalen koffie en diverse varianten daarvan te bereiden. Dit geldt zelfs wanneer men de OptiMe X gebruikt om twee kopjes koffie tegelijkertijd te zetten.

Compacte machine

Het compacte 360° design van de machine maakt het een echte blikvanger in iedere ruimte. Of de machine nu mag opvallen of met samensmelten met het interieur. De OptiMe X is vanwege zijn compacte formaat overal inzetbaar: of het nu gaat om kantoren, hotels, ziekenhuizen, restaurants of zelfbedieningslocaties.  

Animo staat voor geweldige koffie, bekroonde designs en echte duurzaamheid. Men gebruikt hoogwaardige componenten en een schoon productieproces om energiezuinige machines te produceren met duurzame prestaties en een uitstekende smaak.  

www.animo.eu