Rubriek: Apparatuur

OFYR: Great moments always start with fire

Je ziet het steeds vaker, koken met OFYR als de trend op elk evenement. Het open vuur staat centraal terwijl chefs op de meest originele manier eten bereiden boven het open vuur. Met hoogwaardige producten wordt buitenkoken telkens weer een bron van vreugde en enthousiasme. Het is een spektakelstuk dat mensen aantrekt en gekluisterd houdt. Een show die een echte band schept tussen de chef en gasten.

Het verwachtingspatroon bij een bezoek aan een hotel of restaurant is enorm veranderd. Uitstekende service en uitstekend eten zijn de norm geworden. Tegenwoordig draait het om de beleving. OFYR is de beste vriend van de chef geworden om de gasten met een verbluffend staaltje show cooking een spetterende buitenbeleving te geven.

Bij show cooking draait alles om het oproepen van de zintuigen – zicht, geluid, geur en smaak. Het creëert nieuwsgierigheid en nodigt gasten uit om op onderzoek uit te gaan. Het zet de toon, visualiseert het koken en helpt onvergetelijke herinneringen te creëren. Of het nu gaat om het open vuur, de uitgestalde ingrediënten of de kookkunsten van de chef-kok – het is net een performance die mensen doet stilstaan en staren. Uiteindelijk zijn het vlammenspel, de kleurrijke ingrediënten en een bekwame chef-kok alles wat je nodig hebt om een show op te voeren. En zo’n show creëert een band tussen chef-koks en hun gasten.

Ongekend veelzijdig en een grote capaciteit

OFYR is veel meer dan alleen show cooking. Het is een super veelzijdig kooktoestel met eveneens een ongekende kookcapaciteit. De grote oppervlakte van de met een plancha vergelijkbare kookplaat kan tegelijkertijd gebruikt worden om vlees, vis en groenten te bereiden. Met de grill en de spiezen verwordt het apparaat tot een echte barbecue. De meeste chefs die OFYR voor het eerste gebruiken zijn stomverbaasd over de kookmogelijkheden die dit ogenschijnlijk simpele, hout gestookte kookapparaat biedt.

Ook ideaal voor catering

OFYR zit standaard in het arsenaal van veel cateraars. Of het een huwelijk, verjaardag of ander soort evenement is, OFYR zal altijd een van de grootste blikvangers zijn. Bij een huwelijk bestaat wel altijd het risico dat de OFYR meer wordt gefotografeerd dan de bruid.

Voor dit soort gelegenheden bestaan er naast de standaard OFYR kooktoestellen ook de OFYR XL en OFYR Trailer (mobiele versie van de OFYR XL). Aan de XL kunnen 2 chefs met groot gemak tegelijkertijd werken.

Directe interactie met de gast

De voornaamste redenen dat OFYR zo een succesnummer op evenementen is, zijn de beleving- en sociale factoren. De bereiding op de meeste barbecues gebeurt binnenin, zodat niets zichtbaar is. Bij OFYR werk het precies andersom: alles is zichtbaar. Bij een evenement draait het om mensen samen brengen, contacten leggen en iets bijzonders mee maken. Dat is precies waar OFYR voor staat. U kunt de gasten zelf iets heerlijks laten bereiden of een chef laten show cooken en interactie met de gasten creëren. Hoe dan ook, door om het vuur te staan opent de gast zich en raakt hij geïntrigeerd door het koken.

OFYR Tabl’O

Ook OFYR’s Tabl’O voorziet in een horeca behoefte. Met deze nieuwe en prachtig ontworpen tafel grill voor buiten die verhit wordt met kokosbriketten (ruiken en roken niet) kunnen diverse concepten toegepast worden. Zoals gasten die hun eten van een buffet halen en zelf op tafel bereiden. Of een chef die aan tafel grillt. OFYR Tabl’O heeft tafel grillen duidelijk op een hoger niveau gebracht.

Wilt u het belevingsgehalte in uw buitenruimte verbeteren? OFYR brengt warmte, gezelligheid en heerlijk eten naar iedere buitenruimte. Door het sociale aspect en de verscheidenheid aan kooktechnieken zijn onze kooktoestellen een perfecte aanvulling voor ieder event of buiten ruimte.

www.OFYR.nl