Rubriek: Apparatuur

OptiBean X: Precision in taste

Animo heeft begin dit jaar haar nieuwste model van het bekroonde assortiment OptiBean-koffiemachines gelanceerd: de nieuwe OptiBean X. Omdat de ware smaak in de kleinste details zit, is het hart van de machine volledig opnieuw ontworpen voor precisie in smaak. Kop, na kop, na kop.

Versgemalen koffiebonen verdienen het om met respect behandeld te worden en dat zit allemaal in de extractie: de combinatie van de hoeveelheid koffie, de maalgraad, de contacttijd en de temperatuur. OptiBean’s nieuwe X-press precisie brewer stemt alles perfect af op de gewenste smaak. 

Veel variaties en een strak design

Met zijn slimme combinatie van hoogwaardige onderdelen en technische vaardigheden produceert de OptiBean X in een handomdraai versgemalen koffie en vele variaties. Zelfs wanneer je twee kopjes tegelijk zet. De machine is uitgerust met een volledig nieuwe X-press brewer. Goede smaak gaat niet alleen om koffie. Strakke designlijnen en vriendelijke LED-verlichting maken van de OptiBean X een opvallende toevoeging aan elk horeca-interieur. 

Slechts één druk op de knop 

Animo staat voor geweldige koffie, bekroonde designs en echte duurzaamheid. Men gebruikt alleen hoogwaardige componenten en een schoon productieproces om energiezuinige machines te produceren met duurzame prestaties en een uitstekende smaak. Al sinds 1950 verbetert Animo haar koffiemachines met behulp van betrouwbare technologie en een duurzame constructie. Dat betekent dat een OptiBean X jarenlang probleemloos zal werken.

OptiVend Touch

Een andere ook in de horeca populaire lijn in het Animo programma is de OptiVend Touch. Deze is ideaal om snel grote hoeveelheden koffie te zetten; perfect van smaak en goed op temperatuur. Voor situaties waarbij capaciteit en snelheid een belangrijke rol spelen, heeft Animo de OptiVend High Speed Duo Touch ontwikkeld met twee aparte uitlopen. Deze zet tegelijkertijd twee kannen – of kopjes – koffie met één druk op de knop. Heeft u liever heet water, warme chocolademelk of cappuccino? Het is allemaal geen probleem.

www.animo.eu