Restaurant BlueBlood de award voor ‘Netherlands’ Best Hotel Restaurant’ in ontvangst mogen nemen tijdens de World Culinary Awards in Dubai. Deze erkenning, slechts 2.5 jaar na opening van het restaurant, onderstreept de uitstekende kwaliteit, service en gastvrijheid die BlueBlood biedt met hun Nikkei Cuisine. Met de ervaren Nikkei Chef de Cuisine Luis Rojas, afkomstig uit Peru, heeft BlueBlood de Nikkei cuisine op de kaart gezet in Den Haag en, met deze erkenning, nu ook in heel Nederland.
Food & Drinks manager van Hilton The Hague, waar BlueBlood is gevestigd, Jordy van der Vegt reageert als volgt: ‘Ik vind het een enorme eer dat we deze prijs in ontvangst mogen nemen. Het is een bewijs van het harde werk, de passie en toewijding van mijn hele team. Het gaat niet om één persoon; het gaat om een collectieve inspanning die ons hier heeft gebracht. De dagelijkse inzet van ons team heeft voor deze prijs gezorgd, dat maakt mij enorm trots. Daarnaast kijken we ernaar uit om onze gasten voortreffelijke culinaire ervaringen te blijven bieden en deze toewijding en successen in de toekomst voort te zetten.’
Hilton The Hague
BlueBlood is gelegen aan het water in het oude stadscentrum van Den Haag en is het nieuwe hotel-restaurant van Hilton The Hague. Bij restaurant BlueBlood neemt de Peruaanse Chef de Cuisine ‘Luis Rojas’ de gasten mee naar de wereld van Nikkei cuisine; een unieke culinaire ervaring waarbij Japanse en Peruaanse culturen samenkomen. Chef Luis presenteert gevarieerde en avontuurlijke combinaties van de soepele, zuivere smaken van Japan en het pittige, speelse palet dat onmiskenbaar is in Latijns-Amerika.