Rubriek: Automatisering

Rotterdam Ahoy moderniseert Ahoy Arena met Eijsink

Rotterdam Ahoy is dé locatie voor live concerten, sport, zakelijke bijeenkomsten en beurzen. En dat al bijna 50 jaar lang. Als onderdeel van gebiedsontwikkeling Hart van Zuid zijn de Beurs- & Evenementenhallen onlangs volledig gerenoveerd en bouwt Ahoy een gloednieuw internationaal congrescentrum en muziekzaal. Daarnaast investeert Ahoy in haar bestaande Ahoy Arena, waarbij Eijsink mag voorzien in nieuwe kassasystemen.

De relatie tussen beide organisaties gaat inmiddels vele jaren terug. “Niet alleen in de vorm van automatisering, maar ook in deelname aan vele beurzen en het zijn van Founding Partner van Ahoy’s eigen vakbeurs Gastvrij Rotterdam”, aldus Rene Eijsink, Commercieel Directeur van Eijsink. Bij Rotterdam Ahoy bestond de wens voor een flexibel afrekensysteem per bar in de Ahoy Arena, sluitende omzetregistratie en focus op cashless betalen. De software van tabletkassa booq sluit hier uitstekend op aan. Met de komst van de nieuwe systemen kunnen gasten eenvoudig contactloos betalen en zijn verkoopgegevens realtime inzichtelijk.

Positieve klantbeleving

In september werd tijdens de beurs Gastvrij Rotterdam, het contract tussen de twee organisaties verlengd met drie jaar. Peter van der Veer, Directeur Rotterdam Ahoy: ”Ahoy is verheugd de samenwerking met partner Eijsink opnieuw kracht bij te zetten. In 2011 is de Ahoy Arena grootschalig gemoderniseerd; nu zetten we een volgende stap. De nieuwste kassa’s bij de barren in onze grootste zaal zullen verder bijdragen aan de positieve klantbeleving van onze gasten.”

Eijsink is totaaloplosser als het gaat om het optimaliseren en faciliteren van bedrijfsprocessen. Haar dienstverlening is breed: van kassasystemen en bar- & keukenmanagement tot personeelsplanning en webshops met kassakoppeling. Met softwareontwikkeling, helpdesk en technische dienst in eigen beheer garandeert Eijsink met plezier 24/7 uitstekende kwaliteit en service voor haar klanten, altijd en overal.

www.eijsink.nl