Rubriek: Apparatuur

UNITED14 Non Food Horeca Centrum geopend in IJsselstein

Per 1 september j.l. is Eissens FSE totaal leverancier van grootkeukenapparatuur en kleinkeukenmaterialen verhuisd naar een nieuw pand in IJsselstein. Volgens Maurits Eissens was het een logische stap: ’We waren langzaamaan uit ons jasje gegroeid, hadden een magazijn op een 2e locatie en wilden meer zichtbaar zijn voor onze klanten. Dat is ook de reden om een nieuwe naam te introduceren namelijk UNITED14 Non Food Horeca Centrum’.

‘UNITED staat voor “samen sterk” en 14 is ons huisnummer. Met “Non Food Horeca Centrum” willen we de nadruk leggen op het complete Non-Food leveringsprogramma dat wij vanuit het midden van het land aanbieden’.

Volledig operationele MBM keuken
De nieuwe showroom is ingericht met een volledig operationele MBM keuken. Hier staat de nieuwste DOMINA Pro 700 serie van dit bekende Italiaanse merk. Boven de keuken hangen drie verschillende afzuigkappen, geleverd door LT Montage, met een totale lengte van 7 meter. Eissens: ‘Op deze manier kunnen we heel goed laten zien welke mogelijkheden er zijn op het gebied van afzuigkappen en luchtbehandeling. We hebben een speciale anti-slip vloeistofdichte PVC vloer neergelegd van het bedrijf UNIMAR. Daarnaast zijn we een samenwerking aangegaan met het Franse CASSELIN. Ook de producten van deze leverancier van professionele kleinkeukenapparatuur presenteren we uiteraard in onze showroom. Net als de honderden artikelen van APS buffet- en presentatiematerialen. Tom Jaspers van Jaspers Tabletop heeft enkele tafels ingericht met bestek, glaswerk en servies. Bean & Co zorgt voor heerlijke espresso die we vanuit de gezellige koffiehoek aanbieden. Al met al werken we toe naar een compleet assortiment voor Horeca & Catering’. We zoeken trouwens nog enkele partners op het gebied van kassa-systemen, horeca meubilair en bedrijfskleding.

Open huis: 28 & 29 oktober

UNITED 14 Non Food Horeca Centrum nodigt u graag uit voor het open huis. U bent van harte welkom om de open huisdagen te bezoeken op woensdag 28 en donderdag 29 oktober a.s. I.v.m. COVID-19 zijn er diverse tijdsblokken waarin een afspraak gemaakt kan worden. De gasten worden culinair verrast met heerlijke Italiaanse gerechten speciaal gemaakt door een ingevlogen Italiaanse kok.

Mooie projecten ondanks COVID-19

Maurits Eissens: ‘Ook wij hebben last van Corona aangezien wij toch voor een groot deel afhankelijk zijn van horeca, catering en de verhuurbranche. Heel erg verdrietig voor al deze bedrijven die zo zwaar zijn getroffen. Gelukkig hebben wij nog wat mooie projecten kunnen realiseren en hebben wij door onze interessante prijsstelling en het grote leveringsprogramma het tot nu toe redelijk kunnen opvangen. Wat we wel hebben gezien is dat er veel vraag was naar onderhoud en het aanvragen van onderhoudscontracten. Ook apparatuur die voor een langere periode niet wordt gebruikt heeft preventief onderhoud nodig en daar kan men ons uiteraard ook voor bellen’.

www.eissensfse.nl