Rubriek: Apparatuur

Winterhalter PT-serie: compromisloze doorschuifvaatwasmachine

Vaatwasspecialist Winterhalter presenteert de nieuwe doorschuifvaatwasmachines uit de PT-serie. Deze voldoen aan de hoogste eisen en op maximale efficiency toegesneden: ongecompliceerd, efficiënt en snel. Winterhalter belooft perfecte wasresultaten en absolute betrouwbaarheid.

Met de nieuwe automatische kap kan de machine bovendien zonder inspanning geopend en gesloten worden en is zodoende een echte verlichting voor het spoelkeukenpersoneel.


Eersteklas wasresultaten
Stralende glazen en serviesgoed, glanzend bestek, hygiënisch bekers, of alles bij elkaar. De nieuwe PT, die in drie groottes verkrijgbaar is, kan door software-instellingen aangepast worden aan het vaatwerk en de vervuilingsgraad. Met een krachtig wassysteem en een doordacht hygiëneconcept belooft Winterhalter eersteklas wasresultaten, ook bij hardnekkige vervuiling. De nieuwe S-vormige wasvelden garanderen een oppervlaktedekkende verdeling van het water en het viervoudige filtratiesysteem garandeert continu schoon waswater. De variabele wasdrukregeling VarioPower past de wasdruk exact aan het betreffende vaatwerk en vervuiling aan.

Lagere verbruikskosten
Wassen met de PT betekent efficiënt wassen: door een laag waterverbruik, optimaal benutte energie en zuinig gedoseerde reinigingsmiddelen. De standaard geïntegreerde afvoerwaterwarmteterugwinning EnergyLight benut de energie van het afvoerwater voor het verwarmen van het koude toevoerwater. Voordelen: bronnen worden gespaard en op energiekosten wordt tot 10% bespaard. De optioneel verkrijgbare afzuigluchtwarmtewisselaar EnergyPlus benut bovendien de energie van de warme waterdamp in het interieur van de machine, om het koude toevoerwater voor te verwarmen. Daarmee wordt tot 15% op energiekosten bespaard.
www.winterhalter.nl/pt
Standnr: 03.201