Bedrijf

NJOJ

NJOJ

Sinds 2014 is NJOJ Dutch Design gevestigd in het 17de eeuwse Fort Isabella in Vught. NJOJ (lees enjoy) is het nieuwe merk wat zich voornamelijk bezig houdt met het ontwerpen van praktisch en stoer gebruiksmeubilair. Uitgangspunten voor de ontwerpen van NJOJ zijn eenvoud, gebruiksgemak en duurzaamheid. Daarnaast dienen de producten mooi en degelijk te zijn.

De bartafel van NJOJ is gebaseerd op de bar van een kroeg en heeft een aantal unieke kenmerken: Dikke schuine aluminium poten voor extreme stabiliteit. Twee stevige voetsteunen waardoor je urenlang met vrienden en kennissen kunt hangen zonder moe te worden. 2 Handige haken op elke hoek om jassen en tassen aan te hangen. Daarnaast zijn alle meubels van NJOJ uitstekend geschikt voor permanent gebruik, maar ook demontabel en staan zonder gereedschap binnen een minuut. NJOJ heeft een uniek kliksysteem ontwikkeld waardoor elke bartafel binnen 4 klikken staat. Handig voor cateraars en bij een wisselend interieur. Maar ook aan het eind van het terrasseizoen wanneer het meubilair weer opgeborgen moet worden. Gedemonteerd passen er 10 tafels op 1 vierkante meter.

De NJOJ bartafel is een uniek en prijswinnend Nederlands ontwerp. Wereldwijd bestaan er geen vergelijkbare tafels. De bartafel is optioneel ook als eettafel op te zetten, binnen en buiten te gebruiken en oerdegelijk van kwaliteit. Leverbaar in twee formaten: 60x140x108cm en 60x180x108cm. Alle NJOJ producten worden volledig in Nederland vervaardigd.