Rubriek: Inrichting

NJOJ Dutch Design: de bartafel met gezelligheidsgarantie

Sinds kort leverbaar; de stoere en oerdegelijke bartafel van NJOJ Dutch Design. Hij is van hout en aluminium en heeft stijl. De bartafel van NJOJ [spreek uit enjoy] staat binnen een minuut dankzij het unieke kliksysteem en bevat handige extra’s.

De haken onder het tafelblad bieden plaats aan een jas of tas. En dankzij de juiste stahoogte en comfortabele voetsteunen staat men net zo relaxed als aan de bar van het favoriete café. De bartafel is een aanwinst voor de horeca, maar komt ook prima tot zijn recht in vergadercentra, bedrijfsrestaurants, zorgcomplexen en sportkantines. Voor iedere ondernemer die kampt met ruimtegebrek zijn de NJOJ bartafels een uitkomst.

Doordacht, demontabel en fraai

De NJOJ bartafel bestaat uit een massief dennenhouten blad met lichtgewicht aluminium poten. De tafel is leverbaar in 2 maten: 60 x 140 cm of 60 x 180 cm en heeft een leunhoogte van 108 cm. Dankzij de kunststof afwerking van de poten is de tafel zowel binnen als buiten te gebruiken. Opzetten en afbreken is een fluitje van een cent; met het unieke kliksysteem is de tafel binnen een minuutje klaar voor gebruik. De NJOJ bartafel is goed te hanteren en zonder gereedschap volledig te demonteren. Hij is makkelijk op te bergen en neemt opgeslagen weinig plaats in. Het aluminium onderstel kan optioneel worden gepoedercoat in matzwart of hoogglans zwart.

NJOJ Dutch Design

De NJOJ bartafel is een volledig Nederlands kwaliteitsproduct en ontworpen door NJOJ Dutch Design uit Vught. NJOJ Dutch Design staat voor Nederlandse nuchterheid, waarbij naast een fraai design goed wordt nagedacht over kwaliteit, eenvoud en gebruik. NJOJ ontwerpt alle producten met het oog op duurzaamheid en de mogelijkheid om materialen te recyclen.

www.njoj.nl