Rubriek: Inrichting

365 dagen terras mét ultiem comfort

Het buitenterras is belangrijker dan ooit. Kijkend naar de trends en voorspellingen wordt buitenbeleving belangrijker dan ooit. Buiten zitten en het gebruik van (overdekte) terrassen zijn het komende jaar de tendens in de hospitality branche.

Hiervoor is het belangrijk om het terras zo lang mogelijk te kunnen gebruiken. Met de terrasoplossingen van Harol kunnen horecaondernemers hun terras het hele jaar door gebruiken en zo de zomerperiode verlengen en de winterperiode verkorten.  

Meerwaarde

Harol heeft diverse horeca-oplossingen waarmee een echte meerwaarde kan worden gecreëerd voor elke horecazaak. Harol-oplossingen zorgen voor meer capaciteit en dus winst uit de buitenomgeving. Het zijn daarnaast mooie oplossingen voor het terras die de uitstraling van de horecazaak echt verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan lamellendaken die volledig open en dicht kunnen, schuifwanden en zonwering, allemaal op maat gemaakt. Harol Leisure Concept biedt unieke, kwaliteitsvolle oplossingen voor elk terras.

Zomer én winterproofterras

Met een uitgebreide collectie en diverse aanvullingen hierop biedt Harol de mogelijkheid om het terras stap voor stap verder uit te breiden. Begin bijvoorbeeld met verwarming en geïntegreerde ledverlichting voor een knusse sfeer. En breid het terras later verder uit met extra screens of glazen schuifwanden om buiten het comfort van binnen te bieden. Zo genieten de gasten 365 dagen van het terras, ook in de koude wintermaanden.

www.harol.be