Rubriek: Apparatuur

Add-ons op nieuwe Animo OptiMe

Animo introduceert bijpassende Add-ons voor de OptiMe. Deze heeft een aanbevolen dagelijkse output tot 125 koppen, elk van hoogstaande kwaliteit en smaak. De machine past in iedere setting en is nu ook makkelijk uit te breiden met een module voor betaalsystemen en koffiebekers.

Klantbeleving staat bij Animo centraal. Betalen voor koffie en koffiespecialiteiten moet daarom gebruiksvriendelijk en makkelijk zijn. Klanten die tijdens het aankoopproces op obstakels stuiten, zijn eerder geneigd de aankoop niet af te ronden en dit leidt tot omzetverlies. Daarom biedt Animo in een passende add-on alle mogelijke betaalsystemen aan voor naast haar nieuwe OptiMe; van betalingen met muntgeld tot betalen met de mobiel.

OptiMe bekerdispensers
Wanneer je gebruik maakt van koffiebekers is het aan te raden om een bekerdispenser aan te schaffen. De nieuwe bekerdispenser van Animo is voorzien van een ingenieus doseersysteem en biedt ruimte voor 150 koffiebekers met een diameter van 66 – 90 mm. De koffiebekers trekt u met een minimum aan kracht eenvoudig uit de dispenser. Met deze mooie bekerdispenser van Animo houdt u de koffiecorner netjes en zorgt u voor een hygiënische werkomgeving voor uw gasten.

Beide Add-ons hebben net als de OptiMe een compact 360° design en zijn leverbaar in de kleur van de automaat. De add-ons kunnen zowel rechts als links naast de automaat worden geplaatst.

www.animo.eu